Gamzeli_03 beybim0 benim ikinci sezeryan sırasında almıştı doktor üç cm kadar en büyüğü irili ufaklı bir kaç tane vardı patoloji gitti şükür temiz geldi
Zuhal_Y Rahim icimi yoksa disinda mi benimde rahim icinde dt takip edelim dedi . Kuculebiliyorda buyuyedebiliyor tedirginim acikcasi.
cgl111 Zuhal_Y sezaryen sırasında alınması mantıklı geldi sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü kapalı şekilde de miyom alma operasyonu yapılıyor diye biliyorum 🙏
Zuhal_Y cgl111 kapalida 10 cmden buyuk olmuyor diye okudum ama benim 8cm idi bakalim ne durumda 15gun sonra ogrencem
beybim0 Zuhal_Y iç dış demedi ama iç diye tahminim . Bazen patates kadar yumru oluyor dışardan görülüyor elle dokunuluyor
gizemm0688 Seneler önce miyom ameliyatı oldum sezaryen şekilde yanı doğum gibi oluyor. O yüzden doğum esnasında alınması korkulacak bır sey degıl. Benım simdi tekrarladı muhtemelen doğumda alınır diye düsünuyorum.
Zuhal_Y beybim0 ahh cok sevindim saglikla buyutun inşallah 🤲. Kanama agri oldumu genel anestesimi yaptilar
Aysmdr beybim0 Bende de miyom var erken doğum olabilirmiş. Siz kaçıncı ayda yaptınız doğumu nasıl oldu ? Aldılar mı miyomu? Tebrik ederim bu arada.🌻
beybim0 Zuhal_Y spinal oldu kanama yok aslında çok çok az. Rahmin dışındaymış miyom . 1 sanıyorduk 3 tane çıktı doktorda şaşırdı
Aysmdr Zuhal_Y Sizle de aynıyız sanırım durumlarınızdan haberdar edin. Benim yarın randevum var . Bakalım ne diyecek doktor. Sizde de bir durum olursa haber edin .