_Mother_ yeni_anne2 Hıı olabilir bak burda cinsiyeti bilen çoğu kişinin tuttu 50 kişiden 3 kişi falan tek tutmadı 😅 gönlünce olsun inşallah
Diss _Mother_ 11 haftalık olan bu görüntüden erkek yorumu yapıldı daha çok 14 haftalığı da kız yorumu 😊 https://share.icloud.com/photos/0baNOcwgNRLo-0DlzTAZSVHQA
Ebaki _Mother_ hep öyle yapıyorum cnm hep temiz kullanıyorum ama olmuyor ya önceki gebeliklerimde hic böyle olmamıştı
Ebaki Lalalalaa on altı haftalık kesin erkek dedi ama inanmıyorum ya ☺️şuan on dokuz haftalık cnm 3 Ekim de randevum aşko
_Mother_ Diss ben görüntü nub tam değilse emin olamıyorum bilmiyorum ama erkek dediğim teori çoğu kişide tuttu
Hasret72 Kızlar 14 haftalık doktor önce kıza benziyor dedi sonra erkeğe benziyor dedi kesin olarak birşey demedi Tereddüt e kaldı tam belli değil Dedi Sizce ne olabilir
Beyazmelekkk Ebaki yüzük testi bana tekrar yapar mısın aynı mı cikacak . İsmim sultan . Teşekkür ederim şimdiden 🙏😌
Beyazmelekkk Ebaki 4 çocuk mu tövbe bismillah kız kalbime inecek 😂😂😂 1 kızım var bu 2.gebelik kürtaj vs yok .