Beyazmelekkk Ebaki o değilde bu sürpriz oldu plansız şekilde korunurken. Şuan cinsiyetten çok 4 cinsiyet çıkması beni korkuttu tırstım yani . Güme gidebilirim yine o zaman ileride 🥴
Ebaki Beyazmelekkk 😅😅😅aynen cnm bnmki de plansız di yuzukde 4 çocuk cikiyo 3.oldu artık 4 de gelcek 😅😅
Ebaki Beyazmelekkk aynen cnm bnde isterdim ama sonra kpss hazirlanmsya başladım sonra küçük beyin haberi geldi
_Mother_ Ebaki valla ablama senin yüzük testini yaptık elinde kendisi yaptı 5 çocukta doğru çıktı şok oldu 😅😅 dur sana da yapacam dedi aynı senin dediğin gibi kız kız erkek çıktı bu erkek dedi 😅😅 benim iş yüzüğe kaldı valla gerçekten 😅😅
_Mother_ Kaderdurusamet görüntü yok canım ama 7 haftalığa yorum yapamam hamile kaldığın ay ve yaş kaç
Ebaki _Mother_ Ablanın ki tuttuysa senin ki de tutar cnm bna da hep kız cikiyo hatta ultrason üzerinde salliyom hep kız çiziyor
_Mother_ Diss ben görüntü nub tam değilse emin olamıyorum bilmiyorum ama erkek dediğim teori çoğu kişide tuttu
_Mother_ momandchild maya takvimi canım çoğunluk tuttu postum var ordan bakabilirsin birinin 3 çocuğu da tuttu ama yanılan da var
momandchild _Mother_ baktım şimdi haziran da hamile kaldım 28 yaşındayım ama 1 hafta sonra 29 a gireceğim hangisine bakmam lazım