Sevgidefne Kızlar adetim 3 gün gecikti kan tahlili verdim sabah umarım pozitif sonuç alırım dua edin nolur en son ağustos 11 de regl tarihim
zey-nep11 Sevgidefne inşallah kuzum bende kan verdım bakalm beklıyorum benımde son 10 agsts test yaptım ben evde ıkı farklı marka bırı kaset bırı erken gbelık pztf cktı baakalm kan ne alemde♥️ gönlumuze gore versin Rabbim
zey-nep11 Sevgidefne ben kan verdim 3959,24 cıktı suan şoktayımmm oha bu nasl bi değer duamdasın Rabbim sanada nasip etsinnn
zey-nep11 Elifff2112 evet yaa ben şimdi 10 agusts adet gordum 19.20 si ilkkez sağ kasıgım agrıdı yumurtlama oldugunu anladm ama catlamayı yakaladm ben yaşadk işte bırlıktelığı oyle işte bende şoktaym bazılari ıkızmı acabaki yaazan olmuş şaka gibi
Elifff2112 zey-nep11 ben 5 Ağustos adet gordum 21 Ağustos birliktelik oldu yumurtlama gunumde 6 Eylül yani beklenen adet gunumde kan testi verdim 136 cikti beta sizin ikiz olabilir
zey-nep11 Elifff2112 Allah hayırlısını nasip eylesin bakalmm ya🤲🏻♥️ hamdolsunn herkese dua edıyorum hatme başlıyorum🤲🏻❤️
zey-nep11 Sevgidefne hc skntı etme dualarımdasn öyle bı zamanda gelıyo ki ben şoklardayım şoklardaaa dusun hc takıp etme bırak sall vallaaahi bak❤️