sltn2686 Kızlar 22.haftadayım , 1 haftada 1 kilo gelmiş öyle ağır beslendiğimde yok normal kiloda hamile kaldım toplam 5 kilo almışım yani , canım sıkıldı 1 kilo haftada gelirse böyle giderse yandık yani vitaminler mi , ödemmi yapıyo anlamadım 😭
arsveuras sltn2686 normal kilomda hamile kalmıştım bende ilk bebekte 20 kg almıştım . Seninki bence iyi gidiyor gibi . Her zaman bir olmaz. Normal besleniyorsan sıkıntı etme . Çok fazla alacağını düşünmüyorum
Rabiamina sltn2686 benim bu ay iştahım açıldı. İlk başlarda bu kadar yemiyordum şimdi doymuyorum resmen. Siz de aynı olabilirsiniz. Ama sıkıntı etmeyin. Doğunca veririz inşallah.
Defnezumramom sltn2686 bende ilk doğumda bu haftalarda 5 kilo kadar almıştım sonra toplamda 20 kilo ile doğuma gittim şimdi 17 haftalık olmak üzereyim hiç kilo almadım insanı strese sokuyor kilo bide ben hep zayıftım 86 kiloyu görünce zoruma gitti doğumdan 1 ay sonra 10 kilo gitti 2 aylıkken çocuğum spora başladım 1 kilo bile veremedim ta ki ramazanda bi diyet grubuna katılana kadar resmen eridim orda sonra hop kızıma hamile kaldığım kiloya düştüm derken yine hamile kaldım veriliyor bi şekilde merak etme kasma ama abartarakta yemezsen bişey olmaz
Gokturkmom_ sltn2686 25.haftamdayım 5 kilo aldım bende ama bebeğinin sağlığı yerinde olduktan sonra pek önemli değil tabi gereksiz şeyler tüketmemeye çalışıyorum ama canımın çektiği şeyden de geri kalmıyorum .Her türlü verilir alınan kilolar kafaniza takmayın☺️
sltn2686 arsveuras demir ilacı kabızlık yapıyor eskisi gibi çıkamıyorum o mu yapıyor acaba 1 haftadır kullanıyorum onu da kullansam bir dert kullanmasam bir dert, doğumdan sonra gittimi 20kg
Rabiamina sltn2686 ben de 2 hafta önce haftada bir kilo aldım. Böyle giderse çok kilo alırım dedim ama 2 haftadır aynı kilodayim. O hafta 1 kilo aldınız diye sürekli öyle olacak diye bir şey yok. Canınızı sıkmayın ben de üzülmüştüm ama dediğim gibi olmadı. Allah başka dert vermesin. Ben ona üzülürken bebegimde su fazlalığı çıktı mesela. Kilo almayı tercih ederdim.
sltn2686 Defnezumramom Şuan 171 boyum 66 kiloyum hani öyle aşırı bi kilom yok henüz ama 20 kiloyla doğuma gitmem istemem max 15 istiyorum dikkat etmem lazım anlaşılan ama geliyor bir şekilde kilo😂
Mlsaa99 20.haftaya kadar saglikli olan gebeliklerde 5-6 kilo alinmasi lazimmis zaten . Bende 20 den sonra demir ilacina basladim 12 gunde 3 kilo aldirmisti
edasaribek Mlsaa99 21. Haftamdayim kilo almadim sagliksizmi bebegim yani kiloyla ne alakasi var herkesin bunyesi farklidir bende ilk gebeligimde 20. Haftaya kadar cok kilo almistim ama bunda almiyorum bebegimde sağlıklı
sltn2686 Mlsaa99 sonra durdu mu kilo alımı peki , bence demir yapıyor kesin ben eminim de 😂 ne yapmak lazım bilmiyorum
Defnezumramom sltn2686 seninki kilo bile değil 25 haftalık arkadaşım 16 kilo almış ve zayıf değildi hamilelik öncesi 85 civarıydı daha doğuma var 14 haftası sende o yüzden bişi yok canım
sltn2686 edasaribek yok anne kilosuyla bebeğin sağlığı arasında bir olay yok bence , 5-6 kiloya kadar normal demek istemiş sanırım
edasaribek sltn2686 alınması lazımmış yazdığı icin tepki gosterdim yanlış anlasilmasin dedigim gbi bunyeye bagli mesela benim karnim var kilo almadigim halde ama teyzemin kizi kilo almasina ragmen doguma giderken karni max 5 aylik gbiydi
sltn2686 Defnezumramom toplam kilo iyi zaten ben haftada 1 kilo geldi en son ona takıldım 😂 demir ilacı yapıyor bence doktora gitmeme de 22 gün var yani ne yapsam bilmiyorum
Defnezumramom sltn2686 sanmam ben demir ilacını normal hayatta bile kullanan biriyim öyle bi etkisi yok kabızlık yapıyor ama
Rabiamina sltn2686 suyum fazla çıktığı için doktor şeker olabilir dedi. Ben de şu an hamur işini kestim. Makarna pirinç pilavı hiç yemiyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum.
KurabiyeninAnnesi123 sltn2686 26 nın içindeyim 7 kilo almşm ilk kizimda daha cok almştm bu haftalarda
kindacute sltn2686 belki bu hafta karbonhidrat şeker yönünden fazla kaçırdıysanız ödem tutmuş olabilirsiniz. Dediğiniz gibi demir ilacı da yapıyor, beni çok kötü yaptığı için düzenli içemiyorum şu an. Demir ilacını kestiğim gün 500 gram fark etmiştir en az.