Musmutlu_ kubratgce bende size katılıyorum yurt dışında Paris’te yaşıyorum. 5 haftalık hamileydim alttan ultrason aleti ile baktı her ay kontrolde aynı şekilde baktı 5 ay sonra bakmadı normal rutin kontrol 7 ayımdan itibaren hem normal ultrosomdan hemde açılmam varmı ne durumda diye kontrol ediyor doktorum şuan 36+5 geçen hafta yine alttan baktı ve rutin kontrolleri yaptı. 🤷🏼♀️
Meli Fbd enfeksiyon bebek kapmış diğer doktor çokmu derin yaptı anlmadım yine çatı muaynesi oldum ve diğeri gibi olmadı ama rahim hazır değil sezeryan diyorlar
Fbd Meli canım hiç üzme kendini sezeryan da olsa hayırlısı ne ise o olsun demek ki Böyle hayırlıymış önemli olan bebeğin sağlığı gerçekten ben artık düşünmeyi bıraktım İnan çünkü çöktüm psikolojik olarak kimle konuşsam kendi sancısı da gelse zaten son aşamalarda suni vermişler yada son dakkaya kadar bekleyip sezeryan olmuşlar arkadasım diyor 2 çocuk doğurdum normal doğurucam diye kendini paraladım üçüncü 42 ye kadar beklemiş sezeryan olmuş eninde sonunda kesilmiş yani kısmetten öteye yol gitmiyor bebeğin için dua et ve hayırlısını dileyelim artık biz elimizden geleni yaptık 39 40 hafta bekledik koruduk kolladık normal dopum olsun bebeğimizin iyiliği için dedik ama olmayınca bazen olmuyor
hohomoromu Meli Alalal doktor nasıl muane etti de bebeğin suyunu delecek kadar nasıl muane etti öyle kacıncı haftanızda yaptı bunu merk ettm
hohomoromu Meli şimdi gördüm 39. Haftanızdaymıssnz neyse cok tehlıkelı bı durum yok sona gelmıssnz ama nasıl bir muanedır o bebeğin suyunu delecek kadar 😒
Fbd Depresif_polyanna malesef bazen olabiliyor doktor demek ki derinden bakmış yine dopum başladığın da suyu patlatmak İçin de bu işlemi uyguluyorlar doktor biraz fazla ileri bakmış olabilir
Nursen21 Meli Rabbim yardımcın olsun inşallah Benim dr’um 38 inci haftada bakacaz demişti yani erken değil sonuçta ama senin kaçıncı haftan acaba erkense neden öyle birşey yapmışki
gamzetastan Depresif_polyanna kesinlikle bilinçli olsaydı bunu yapmazdı ben 19. Haftadan beri çatı muayenesi oluyorum açılmamdan dolayı 25 hafta ya geldim hala her gün parmakla bakıyor doktorum ve ikiz gebeyim alttaki bebeğimin kesesi sarkmış doktor parmağıyla bebeğimin kafasına dokunduğunu söylüyor ki doğru benim de elime geldi ona rağmen bir zarar olmadı keseye
Meli Oglusumubekliyorumsss sağol canım oğluşum emmiyor biraz su yutmuş benimde ağrılarım var biraz yine suyum gelince yatışım yapıldı yoksa bebegin küveze girme tehlikesi olablrmş
Oglusumubekliyorumsss Meli rabbim sifa versin ikinizede sagsalim evinize cikmak nasip olsun anali babali buyusun ins.
Laayla Meli bebeğin durumu nasıl peki sen nasılsın? ya biri beni de doğurtsa artık yanlışlıkla veya değil senin doğuma az kalmıştı sanırım zaten dimi
arbustoo Meli zamanin geldiyse korkma canim allah hayirlisini verir herseyde vardir bi hayir oyle dusun strese girme