Ahrez Esma-00 Duzenli sanci ise dogum baslamistir ikinci gebeligim de bu sekilde oldu kasiklarimda yogun bi sanci oluyordu eger bebek hareketlerinde azalma yoksa evde sanci cekebilirsiniz. 2_3 dk bir gelen sanciniz var ise hastaneye gidin.
Lovely77 Esma-00 bugun ebe demisti 10 dk da bir sonra 5 dk da bir gelirse sancin hastaneye git diye. Bu uygulamanin kasilma sayarindan dene istersen kac dk da bir görürsün dayanilmicak gibi oldugnda bence hastaneye git
Esma-00 Wg12 birden giriyor regl ağrısı gibi bel ve kasık çevreme benim 2 . Gebeliğim 1 de böyle bir şey yaşamamıştım
Wg12 Esma-00 yalancı kasılmada Olabilir sadece hastaneye gidince anlaslr Bilemiyorum iste ya açılman başladı yada yalancı kasılma
Kelebegimmm Ahrez bebek hareketi kasilmalar zamanimi?ben ilk hamileligimde hastanede sanci cekdim hic iyi bisey degildi.simdi dayana bikdigim kadar evde cekmek istiyorum hersey yolunda giderse insaAllah.o yuzden soruyorum
81Asu Ben bugün 5dk bir giren sancimla gidip 1 saat icinde doğurdum eger ikinci gebelikse muhakkak gidin şuan hastaneden yaziyorum Rabb’im yardımcınız olsun inan iki o dogumlar cabuk oluyor ilkim aşırı zorken ikinci pat diye geldi 🥰
Esma-00 81Asu çok korkuyorum ikinci gebeliğim ama ilki zordu ve aralarında pek bir şey de yok 16 ay var ondan dolayı doğumdan da çok korkuyorum bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşaAşlah 🙏🌸
Kelebegimmm 81Asu ay ne guzel mesaj bu🥹nasil motive etdiniz bilemezsiniz.1 normal dogum yaptim.simdi karnima bakib dusunuyorum bu bebek benden nasil cikacak diye😂genellikle herkes kolay oldughnu soyluyor ama insan bilince ne oldugunu korkmadan edemiyor
Ahrez Kelebegimmm Bebek haraketlerinde azalma varsa sikinti olabilir diye dedim. Ilk gebeligim de ben de hastanede cekmistim sanciyi oglum karnimdayken kalp atislari cok yavaslamisti hastanede oldugumuz icin hemen mudahele edildi. Ikinci gebeligimde 4 saat evde cektim sanciyi cocuj hareket ediyor mu diye kontroldeydim hep. Hasteneye gittigim de acilmam 6cm olmustu bile🫠
Lovely77 Esma-00 sıklığı arttı ise sancinda articaktir, sen sakin sakin takıl evde yürü baktin dayanamadin git. Simdi gitsen acilman icin orada da bekleticekler o yüzden biraz evde dayanilmayacak derecede çekip gitmen daha iyi olur
Esma-00 nazel123 ilkinde suyum azalmıştı o şekilde yatış verdiler sancı vs hiç çekmedim giderken suni sancıyla doğumumu başlatmışlardı 39+4 de doğurmuştum