Asminli aycaozkann bende insallah 5 kasimdan sonra yapicam ama arkada kızımi birakip ameliyathaneye girmek içimi urpertiyor nasil his edicegimi bilmiyorum
2prensesmom_ Kumsal2606 benim evim doğalgazli değil şuan 2ci gebeliğim içine çıtçıtlı badi birde şu ince yıldız pijama diyorlar onlardan giydiriyordum üstüne de eşofman takimi veya tulum tam geliyordu
aycaozkann @“2prensesmom_”# en son 1 kilo 90 gramdı 3 hafta önce falan şuan daha kontrole gidemedim. Çarşamba gidiyorum söylerim canım
Meloxaa aycaozkann 27+5 olduk 👶🏻💙 Kasımın sonu gibi doğum görünüyor inşallah 🙏🏻 son 3 aya kadar herhangi bir sorun yoktu ama şeker yüklemesinden sonra gebelik şekeri çıktı maalesef ☹️ İnsüline başladım.Şekerimi sürekli kontrol ediyorum
Adensah aycaozkann ayyy yetiştim yetiştim 😂😂bende kasımın ilk haftası gözüküyor bakalım nasıl olucak 🤍
Tictack Bizde 29+1 iz doktorum son tarih 25 kasım olur dedi ama acaba o zamana kadar gelmezse sezeryanami alırım demek istedi, 25 kasım tam 40+ 0 oluyor yani dolu dolu 40 hafta hiç bi doktor beklemiyomu acaba
Zg99 aycaozkann 30+2 yim bende 😇 Kasım da doğum yapacağım Allahin izniyle 🙏🥰 sağlıcakla alalım kucağımıza 🥰 bebisimin tekmeleri can yakmaya başladı bu şekilde ilerliyoruz
Zg99 123NurKay123 az daha dayanacağız bebiş tekmelerine 🤷♀️🫶🏻 ikiz olduğu için biraz daha zor oluyordur sanırım
busrasya 30 dayım herşeyi hazır hastane çantası falan bu hafta hazırladım çünkü çalışıyorum 37ye kadar da çalışmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa şimdiden zorlanıyorum ben açıkçası ev iş hazırlıklar vs son dk ya sıkıştırmak istemediğim için hazırladım yavaş yavaş da evin temizliğine başlarım perde halı cam vs Allah kolaylık versin herkese
kadrsss Begum- yaaa kendiniz mi istediniz Dr unuz mu verdi ay çok soru soruyorum ama özel mi devlet mi 🫠