Bidemet Yarin bizimde görüş günü 🙈 beni heyecandan uyku sarmıyor en son 24 haftada görmüştüm oglusumu simdi 27 yizz
1Ali Tutaste_ magnezyum alıyor musunuz, ben sadece bir kaç kere kullanıp bıraktım acaba onun eksikliğinden mi oluyor. Kan tahlillerim vs. de maşallah çok iyi ama bilemedim
Tutaste_ 1Ali magnezyumum bitti. Maaşta anca alabilirim bayagı ılaclarım bitti maalesef bakalım yarın duruma gore alınıcak olmadı.
1Ali Tutaste_ bende doktora sorucam bakalım yarın, belkide onun eksikliğinden bu kadar ağrım oluyor. Valla devletin karşıladığı ilaçlarla devam ettim hep, karşılamadıklarının fiyatları uçmuş Allah yardımcınız olsun
Tutaste_ 1Ali cıdden Bı magnezyum ılacı 450 TL soda içemiyorum ben kabız Olcam diye muzda yiyemiyorum devletin karşıladogında okadar vıtamın yokmuş karşılamadıgı daha fazlaymış her eczaneye gıdınce 1500 2 verıp dönüyoruz cocugu gordugumuze sevınemıypruz hastane eczane arası ıkıı dakka Bı sevınebiliyoruz. 😀
Echanim 1Ali erkek 🥹evet çok az kaldı heyecan korku stres hepsi bir arada normal mi sezeryan mi diyip düşünüyorum
12-busra @1Ali 41hafta 4 günlük nişan geldi bugün yarın kontrolümüz vardı şansımıza bakalım ne olacak
Miniklerinannesiyim 1Ali bende çarşamba detaylı ultrasona gidicemm cok heyecanlıyım 25+5oluyor gittigim gn