Basak07c Doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi kullanan varmı 5 haftalık hamileyim sıkıntı olur mu ? İnternette gebeyken kullanmayın diyorlar ama bilemedim …
hermione_granger Basak07c bende 5 haftalıkken kullanmaya başladım 75 mg kullanıyorum gebelikte tiroid çıktı bebeğin zeka gelişimi etkiliyor şuan 32+2 devam ediyorum her ay düzenli kan veriyorum dahiliyede bazı zamanlar tsh yükseldiğinde ilaçın mg değiştiriyor doktorum
Manolya-27 Basak07c bende gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum bu hapı dahiliye doktoru en zararsız hap demişti hatta 75 mg ile başladık hala devam ediyorum 37+5 günlüğüz sanırım doğumdan sonra da kullanmaya devam ediliyor
Gkya Basak07c Troid değerlerin nasıl ona göre vermiştir bide kaç Mg bende en başından beri kullanıyorum şuan 75 ve 100 gram olarak kullanıyorum ihmal etme faydası var
Melosum34 Basak07c yavaş Mı çalışıyor hızlı mı benim yavaş çalışıyor ama 58 kiloyum ondan düşük vermiş olabilir
Basak07c Kızlar teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi ❤️🙏🍀
Havvabektas Basak07c ben kullanıyorum dahiliye doktorum verdi 8 haftalık basladim şuan 23 haftalık doğuma kadar devam edecez dedi
Rbiabs Ben 150 lik kullanıyorum kullanmamak daha riskli aksine Allah muhafaza düşük bile yapıyormuş. 4 5 senedir zaten kullanıyordum hamileyken artırdılar her ay kontrole gidiyorum endokrine aksatma sen de
tuba6006 Basak07c ben 100 mg kullanıyorum hamilelik öncesi 25 mg kullanıyordum hamilelikte ihtiyacım arttığı için dozunu arttırdı. Bebeğe zararı yok asıl kullanmazsan bebeğe zararı olur zeka gelişimini olumsuz etkiler özellikle ilk üç ay dedi.