Dlkkoge Minnak22222 internetteki numaradan aradım hatta ya haziran ya temmuz ayından itibaren artık yapılmıyor dediler
fasulye_35 Minnak22222 Dlkkoge bende geçen ay gittim yanımdaki kadın detaylı yaptırmaya gelmişti yaptırdı gitti bazı doktorlar yapıyor sanırım
Serpilmas 2prens1prenses__ 22.haftam da gitcem. Buca da serkan güclü. Ilk gebeligimde de ona gidip memnun kalmıştım
SerifeG94 2prens1prenses__ Buca da Serkan güçlüye 1 Ekim için randevu aldım nakit 2600 kart 2800 fiyat verdiler ilk hamileliğimde de ona gitmiştim memnum kalmıştım
2prens1prenses__ Teşekkürler hanımlar ozaman bekliyim daha 16+4 doktorum bugün 3lü test için kan aldı detaylı yaptırıp gel dedi daha küçük bende 20/22 arası yaptırayım
Ayse10 Gokturkmom_ merhaba bana da Sebahattin beyi önerdiler de tam olarak nerede çalışıyo bilginiz var mı? İnternetten baktığım kadarıyla bi üniversite diye yazıyo bi normal muayenehanesi de varmış sanırım kafam karıştı.
Ayse10 Gokturkmom_ memnun kalmış mıydınız? İlgili bi doktor mu? Fotoğraf falan veriyo mu? Bi de adresi nerede? Kusura bakmayın çok soru sordum