2prens1prenses__ Hanımlar izmirde detaylı ultrason yaptıranlar hangi hastahane ve ne kadara yaptırdınız bilgi verirmisiniz
Dlkkoge 2prens1prenses__ can hastanesinde bugün yaptırdım Murat Akbaş ama pek memnun kalmadım yani 3.gebeliğim tecrübeli olduğum için pek beğenmedim CD falan veriyorlardı hatta 6sene önce bile flaş a görüntü vermişlerdi kızımda bunda rapor dışında birşey yok anlamadım ücreti 4400
eslemcagla 2prens1prenses__ alsancak lotus görüntüleme merkezinde yaptirdim ben memnun kaldim sordugum sorulara net cevap aldim 2.500 e yaptirmistim 23 haftalikken
2prens1prenses__ Gokturkmom_ teşekkürler peki kaç haftalikken yaptirmistiniz ben 16+4 bugün doktor detaylı ultrason yaptırıp 2 hafta sonra gel dedi
Ayse10 Gokturkmom_ merhaba bana da Sebahattin beyi önerdiler de tam olarak nerede çalışıyo bilginiz var mı? İnternetten baktığım kadarıyla bi üniversite diye yazıyo bi normal muayenehanesi de varmış sanırım kafam karıştı.
Dlkkoge 2prens1prenses__ barış büke de iyi diyorlar uzak geldi gidemedim ama çok memnun olan var onunda kart 5bin nakitte 4500 demişti
Merviis Bende baya bakındım ve prof. Serkan güçlüden randevu aldım herkes çok memnundu yorumları çok iyiydi inşallah öyledir . 30 eylüle randevu aldım 22. Haftama denk geliyor doktorum 21-24 arası almamı istemişti. Ücretide 2800 tl.
Dlkkoge Merviis detaylı ultrason fiyatımı eminmisiniz ya normal muayenesi o fiyatlarda diye biliyordum ben şaşırdım
Minnak22222 Dlkkoge öylemi beni saglik ocagindakiler oraya yönlendirmisti ama bosuna gitmemisim iyi ki siz hangi numaradan ulastiniz peki ?
fasulye_35 Minnak22222 Dlkkoge bende geçen ay gittim yanımdaki kadın detaylı yaptırmaya gelmişti yaptırdı gitti bazı doktorlar yapıyor sanırım
Dlkkoge Minnak22222 internetteki numaradan aradım hatta ya haziran ya temmuz ayından itibaren artık yapılmıyor dediler