Limpid zgeOrakKayhan tüp bbk bnmde ikizlerim var ilk denemede oldu.. 8 ocakta doğurdum fakat suan kuvezdeler.. insallah güzel haberlerını alırız cnm
zgeOrakKayhan Limpid yaaa gozunuz aydinnn rabbim saglikli gunler nasip etsin sizlerede 🙏♥️ Amin insallahhhhh bekleyen herkse insallahhh 🥰♥️🐣🙏
zgeOrakKayhan Stran merhabaaaaa kesemizi gorduk ♥️ Pazartesi ikiz mi diye tekrar gidiyoruz. Teri var gibi dedi doktor ama cok yeni oldugundan anlayamadik. 🙈 bin sukur rabbime ♥️🤲🏻
Stran zgeOrakKayhan çok sevindim sarısı basima... erken belli oluyorum mesela bnde kasik aagrisi oluyor acaba gebemiyim 6 gün oldu transfer
zgeOrakKayhan Stran bende de kasik agrisi ve gaz cok fazlaydi ama hep bunlar icin belirti degil dediler ama hala devam ediyor kasik ageim benim. İnsallahhh tutunmustur yaaa biraz daha bekle sonra kan tahlili verirsin hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz ♥️
Secilozcan Ayselhmrc canım merhaba hamileliğini öğrendiğin zamandan sonra doktorun sana ne gibi öneride bulundu nelere dikkat etmeni söyledi
Secilozcan zgeOrakKayhan canım merhaba hamileliğini öğrendiğin zamandan sonra doktorun sana ne gibi öneride bulundu nelere dikkat etmeni söyledi
Secilozcan Oznr canım merhaba hamileliğini öğrendiğin zamandan sonra doktorun sana ne gibi öneride bulundu nelere dikkat etmeni söyledi
Secilozcan Depresif_polyanna canım merhaba hamileliğini öğrendiğin zamandan sonra doktorun sana ne gibi öneride bulundu nelere dikkat etmeni söyledi
Secilozcan Hulyalp canım merhaba hamileliğini öğrendiğin zamandan sonra doktorun sana ne gibi öneride bulundu nelere dikkat etmeni söyledi cinsiyetleri belli oldu mu canım