Yaseminnnnvr Yesimilayda Doğum ücretinin 30 bin olduğunu söylediler ama eğer epidural yapılması gerekirse ek ücret olacağını söylediler onun ayrıntılarını tam bilmiyorum inanın
Yesimilayda Yaseminnnnvr anladım teşekkürler ben 45 diye duydum 30 binse iyi ama ben epidural istiyorum. 45 ocağa kadar da 50 olur diye vazgeçmiştim
Yaseminnnnvr Yesimilayda Ben bilgi almak için gittiğimde bu fiyatı verdiler yakın zamanda umarım fiyatı artmaz gerçekten 🙏🏻🥰
Kubratesma Ya ben de adanadayım ve bu arayıştayım. Hakan kalaycıya giden var mı? Bikaç kişi onu önermişti
Annesininmelei Kubratesma Ben Hakan Kalaycı ya gidiyorum çok memnunum. Doğum için medline ve Acıbadem ile anlaşmalı. Ben acıbademde yapacağım doğumu.
12betul Beyzakarakaya Medical park Seyhan da Erkan Özer’ e gidiyorum muayene ücreti benim sigortam yok 1190 tl ödüyorum
Sakineoncu Beyzakarakaya medical park Burcu Yücesoy tek geçerim çok sevimli ilgili bir doktor muayene ücreti 1200 tl doğum ücreti 30 bin
mervg1 Güzelyalı hastanesi gülşah hoca emniyet indirimi ile 1000₺ memnnum ama doğum ücretini daha konuşmadım ama ilk doğumumu da o hastanede yaptım memnundum☺️