yamacinannesi Kızlar kafası büyük olduğu için normal olmaz dedi sezeryan günü verdi doktorum🥰 son dört gün kaldı😍 aynı gün doğum bekleyen var mııı😇😇 son 4. Heyecan dorukta
melkebtt yamacinannesi 20 sinde dedi sezeryan veya normal mi o daha belli değil 39+5 olduk hala tık yokkk 🙄🙄 herkes doğuyor ben kaldım
Endegerlimoglum yamacinannesi hayırlı doğumlar olur inşallah. Bende 35teyim benim oğlanın da başı büyük diyo her kontrolde. Bana da sezeryan önerir mi ki 🤔
KlncA yamacinannesi hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ☺️🙏🏻🙏🏻 benim o gün 40 haftam doluyor inşallah aynı gün doğururuz 😁
yamacinannesi melkebtt bende öyle diyodum herkes doğurdu ben kaldım diye. Şimdi günü belli olunca daha bi panik oldum😂
Nurcankarakaya yamacinannesi benimde 21 Ocak’tı aslında Çarşamba günü kontrole gittiğimde nişanım gelmişti doktor haftasonu da Doğum olabilir diyince korktum Cuma olsun dedim yarın Doğuma giricem işte inşallah 🥰
Btugl yamacinannesi bugün 40+0 im kontrolum vardı 3cm acilmam var eğer gelmezse p.tesi dogumum inşallah 🤗🤗