Fatosaydin Ben şimdilik huma da gonul diye bir doktora gidiyorum ama değişmek istyorum ilgili doktor öneri olan yazarsa sevinirim.
Esra5151 Fatosaydin bende 3 4 hastane gezdim en son sistem hastanesinde eda hanımı buldum artık ona giderim çok sevdim kendisini çok cana yakın bi doktor 😊tavsiye ederim
ctakkk Memorial hastanesi özgüç altuna gidiyorum 3 yıl önce kızımı doğum yaptım şimdi ikinci gebelikliğimde de ona gidiyorum. Görüp görebileceğiniz enn harika en iyi doktor
Kubra6694 Beybiik Neden Akif hoca sezeryanda Cahit hoca iyi değil mi acaba ? Ben Cahit hoca da takipliyim ve memnunum ilk gebeliğim olduğu için daha dogum şeklim net değil 32 deyim
18032023 Bebekk38 memnunmusunuz peki bende bu önümüzdeki ay oraya gidicem de hastahaneleri hiç bilmiyorum burda dünyam hastahanesi nasıl sizce hem maddi olarak çok zorlamayacak hemde temiz ve güzel bir hastahane istiyorum
Bebekk38 18032023 benim 3. Gebeliğim ve hepsinde de oraya gittim çok memnunum.. temiz ilgililer ama maddiyat olarak bizi zorlamıyor..
SelmaCgn 19 eylülde hüma da akif yılmaz hoca sezeryan ameliyatımı yaptı gayet ilgiliydi eli hafif çok şükür sorunsuz geçiyor
Kubra6694 SelmaCgn Doğumhanesi nasıldı yani diğer hastaları gördünüz mü ya da sesleri duyuluyor mu çalışanların yaklaşımları nasıldi