Ktsynr miniiiikfasulye canım sana bol bol dua edicem Allah’ım kucağına alıp evladına kavuşmayı nasip kısmet etsin
Busra_arasss Allah Şafi isminin hürmetine şifalar versin, tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin inşallah. Çok zor bir durum, sizi hiç tanımadığım halde okurken çok ama çok üzüldüm. Dualarımdasınız, rabbim yardımcınız olsun inşallah 😔🤲🏻🤲🏻
Pamuk miniiiikfasulye Merhaba öncelikle rabbim şifa versin. Potasyum kaç çıktı? Bende 33+4te doğum yaptım.Premature bebeklerde potasyum 5,6 bandında ilerliyor bir sorun değil.Zamanla düşüyor.
glycnkrt miniiiikfasulye Allah’ım şifa versin. elbet sağlıkla alıcaksın ordan. sen buna inan. bende o haftalarda doğum yaptım sadece solunum sebebiyle yattığını sanıyordumm ama sonra alırken öğrendim dosyasında sürekli genel durumu kötü olarak yazmışlar. ama 15 gün sonra sağlıklı bi şekilde aldım. sende alacaksın inşAllah. Allah’ım evladını aana bağışlasın.
Marlaa Doğum haftanız iyi artık teknoloji çok gelişti bir arkadaşımın başına da benzer bir durum geldi doktorlar her şeye hazırlayın kendinizi dediler şu an neredeyse iki yaşına gelecek sağlıklı bir bebek internetten araştırmayın bence çünkü Çoğu zaman hiç bizim araştırdığımız gibi olmuyor gönlünüzü ferah tutun ben de dua ederim evladınız size kavuşsun tez vakitte
Rabiamina miniiiikfasulye bebeğiniz sizin kokunuza sesinize alışık. Görüş günlerinde gidin konuşun dua edin. İnşallah sizin sesinizle kokunuzla iyileşir.
Pamuk miniiiikfasulye İyi çıkmış bende yuksek deyince çok yüksek sandim. Büyüdükçe düşecek.20 gün kaldı.
miniiiikfasulye Pamuk İyi bari bugün konuştu eşim bir hastalıktan şüpheleniyorduk ama negatif çıktı demiş çok şükür iyiye gidiyor ilerleme var dedi için rahatladı emzirmek istiyorum dedim şuan erken denmiş biz aricaz bakalım
DENIZ_55 miniiiikfasulye dualarım senle canım kotu dusunme gerekirse fazla kişi ile görüşme sana destekten çok bisey olmaz felan derler sen onları takma acı senim kimse kendi aci olmadan anlamaz rabbim korktuğunu uğraşmasın inşallah hastaneden aldım yavrumu kavuştuk diye paylaşımınidq göreceğiz bir an önce yavruna kavuşursun inşallah rabbim kimseyi evladı ile sınamasın durumunu haber verirsin
miniiiikfasulye Rabiamina AA cidden hiç konuşmadım bebekle ama hemşire ile konuşurken duymuştur konuşurum oan hiç aklıma gelmedi bugün haber aldık hastalıktan şüpheleniyorduk negatif çıktı dedi şuan çok iyiye gidiyor demis
Rabiamina miniiiikfasulye onun şimdi sizin sesinizi duyup güvende hissetmesine de ihtiyacı var. Sonucu da güzel gelmiş. Kısa sürede çıkar inşallah kavuşursunuz.
Pamuk miniiiikfasulye Doktorlar her zaman en kötüsünü söylemek zorunda.Sizi çok iyi anlıyorum aynı yoldan bende gectim🌸