Mucize-1 Mercan0652 ben 3 doktora gittim ilgisiz ve soguktular Gamze hocaya gittim oturtup basta çok güzel sorular sordu sonrasında bebeğime bakti herseyine eli ayağı hersyini ölçtü ve bir doktorun yaklaşımı çok güzel olması gerekiyor dili ve ilgisi çok güzeldi 4. Doktorum oldu ama çok memnun kaldım şimdi ona devam ediyorum çok şükür iyi doktor bulması çok zor ve sonunda buldum şükür
Mercan0652 denizalismom o yok ama ordan gitmiş sanirim ismini göremedim dicle memorialda olmasin o doktor karıştırıyor olabilir misiniz
Mercan0652 Mucize-1 bende Mehmet Şükrü Budak randevu aldim bakalım docentmiş o bide onu begenmezsem gamzeye gideyim bende
Mercan0652 denizalismom yok ben Memorialdaki doktorlari sormuştum eski mi yeni mi bilmiyorum sadece memorial adı
Ebruaslan-21 Ya ben yeni hamileyim ve Ömer yalinkayaya gidiyorum çokda memnun değilim ilk dogumumda neval yaman yapmıştı şuan kendisine özel klinik açmış ve muayanesi çok pahalı bende güvenilir bir doktor arıyorum , siz ne zamandan beri gidiyorsunuz gamze hanıma
Mucize-1 ideemirel muayene 1400 falan doğum ücretini 5 aylıkken falan sormuştu esim 24 bin falan demisti