Yalinn8 Elwing6 canim bunun oyle spesifik bi tarihi yok,herkesin baska baska tecrubesi, bakarsin sanslisindir hic baslamaz😉
201888 Elwing6 olmasın ben istemiyorum bugün öğrendim hamile olduğunu yarin kese için gidecem siz keseyi gördünüz mü
Sengulkrgz denizannee yaa zaten yatiyorum uyuyorum pek etkisini hissetmiyorsun inan... sabah iciyordum artik gece iciyorum daha rahatim
Dilekcelik Elwing6 5.haftaya kadar ha bire yedim 6da bulantilar basladi 9 da bitti canim su an 17+4 uz ama hissetmiyorum hala
Betul2009 Elwing6 hiç başlamasını istemezsin emin ol çok kötü bişi ben 16+4 haftalık geçiyor yavaş yavaş allahım çok şükür geçti diyorum 🙃
Sidelya Benim 5 te başladı şanssız olanlardanım galiba. Sabah ve akşamları alıyo başını gidiyo. Uzanınca daha iyi hissediyorum aşırı değil bi kaç saat sürüyo kusmadım hiç ama günden güne süresi uzuyo gibi
Eylul0212 Benimde 6. Haftada başladı şu an 7+1 deyim aşırı bulantı ve halsızlık var gün boyunca hiç geçmiyor hiçbirsey yapamıyorum ne ev temizligi ne yemek ne camasir . Kolumu kaldıramiyorum cok zor geçiyor 😔😔