2prens1prenses_ ayseheyecanli arabamizdaydi eşimde dükkana gitmiş arabay eşya yuklicekmis dükkana katmış bir daha da gormedim diyor işte
Eda3838 Tugba74 bagi neo 2 normalde fiyatı 18.000₺ şuanda indirimde 12.888 fiyatı bakmak isterseniz? Çift yönlü az yer kaplayan tentesi uzayan kaliteli bir araba.
Canan0305 Ben Chico goody x plus aldım puseti içine koyuyorsun tak çıkar yapmıyorsun. Tek elle kapanıp açılıyor taşıması ve depolama açısından çok rahat. Kory Puset ile uyumlu zaten. Görünüş ilk zamanlar evet kaba duruyor puset içine oturtmalı olduğu için. Ama 6 aydan sonra çok güzel
Esraciicek Kullanıp memnun kaldığınız bebek beşikleri nelerdir acaba bu hafta içinde almak istiyorum elele madre anne yanı düşünüyorum ama emin olamadım
Tutaste_ Pelin4160 elele fılgh aldım ama stoklarla koymuyorlar bayağı zamandır . çok güzel hafif tek elle katlanıyor aynı özellikte krafttakı 18 bın. 6600 e aldım 7700 kusur suan
Gunduzanne Pelin4160 ocak ayında doğum yapıcam KRAFT markasının YORK serisini tercih ettim. Mağazada kullandım baya manevraları vs iyiydi indirimlerini takip etmenizi öneririm
Pelin4160 Kızlar herkese tek tek teşekkür ederim çalışıyordum anca gördüm iyiki varsınız hepsini degerlendircem ❤️
Busra_28 gmz10 çok teşekkür ederim ben de gidip baktığımda en hoşuma giden o oldu puset olarak hangisini aldınız acaba
Aycaunalsimsek Pelin4160 Cybex balıos s lux aldım, hafif bir araba değil 11 kilo ancak aşırı konforlu bir araba, arabanın ferrarisi gibi düşünebilirsiniz :)
Jena Pelin4160 bagi neo 2 ☺️ hem hafif, hem kabin boy, hem de pusetle kullanılınca travel sistem olabiliyor. Böyle anlatıyorum ama henüz kullanmadım, özelliklerini araştırınca baya mantıklı geldiği için bunu aldım ben.