melismom1 Feniks prego mios 2066 çok güzel ama aşırı ağır bir araba bence aldıktan sonra biraz pişman oldum..
gzmavsar Çok araştırarak karar verdim . Bagi neo 2 modelini aldım çok hafif ve katlaması çok pratik ☺️
gmz10 Busra_28 ben de aynı modeli aldım. 17 günlük bebeğim, kullanmaya başladık. Çok memnun kaldık. Hem hafif, açıp kapaması kolay, sürüşü konforlu. Çokça tavsiye ederim🌸siz de memnun kalırsınız inşallah
Busra_28 gmz10 çok teşekkür ederim ben de gidip baktığımda en hoşuma giden o oldu puset olarak hangisini aldınız acaba
Tugba74 Kızlar bir sürü model yazmışsınız ilk anneliğim ve bebek arabam kaldı bana çok yer kaplamayan kolay açılıp kapanabilen model bazen denk geliyor ama çok pahalılar sizin bana direk önerdiğiniz kullanış açısından kapanıp açılması konusundan önerdiğiniz varmı 🥰🥰
Maviikaktus Tugba74 hamilton marka ebebekte indirimde şuan bende onu aldım kabin boy çok kullanışlı pratik az yer kaplıyor kullananların denemiştim hafif bi araba
Emyly Tugba74 Merhaba ben kullanan arkadaşlarım memnun olduğu için tek elle açılıp kapanan ve hafif kabin boy hamilton r1 aldım 2024 şubatta sıfır kutulu duruyor başka bi tanesi hediye geldiği için satıyorum ilgilenirseniz 6bine
Eda3838 Tugba74 bagi neo 2 normalde fiyatı 18.000₺ şuanda indirimde 12.888 fiyatı bakmak isterseniz? Çift yönlü az yer kaplayan tentesi uzayan kaliteli bir araba.
Derya7753 Tugba74 elele uygun flight kabın boy olanı bende onu düşünüyorum ama stokta yok benim bebek ocak da doğacak bide
2prens1prenses_ Sssema evet ya çaldılar malesf geçen sene almıştım o zaman 12 bindi bu sene 19 bin olmuş doğru düzgün kullanamadim bile zıkkım zehir olsun
Berfinkorkutt Pelin4160 ben Prego urus kullanıyorum çok memnun kaldım tek başına tek hamleyle açıp kapatabiliyorum
e_blue_sky_a Pelin4160 kraft kenya çok memnundum ama salınımı çok oldu resmen titriyor araba tavsiye etmiyorum
AjdaDiri Pelin4160 baby 2go london travel sistem bebek arabası tavsiyemdir kullanıyorum çok hafif bir arabadır puseti ayrı takılıyor
Emyly Pelin4160 Merhaba ben kullanan arkadaşlarım memnun olduğu için tek elle açılıp kapanan ve hafif kabin boy hamilton r1 aldım 2024 şubatta sıfır kutulu duruyor başka bi tanesi hediye geldiği için satıyorum ilgilenirseniz 6bine
aslan1905_ Kuzu ben kanz aldım daha yeni 2 gün önce 11200 dü. Kasa da 9700 oluyordu kampanya var şimdi onları takip et. Eşimin adına e bebek indirip 1 ay bekledim kupon geldi 7200 e aldım 😬
2prens1prenses_ ayseheyecanli arabamizdaydi eşimde dükkana gitmiş arabay eşya yuklicekmis dükkana katmış bir daha da gormedim diyor işte
0203-adenim Kabin boy mu yoksa travel sistem bebek arabası mı önerirsiniz hangisi daha uzun süre kullanılabilir büyüdüğünde de kullanmak istiyorum