Busraozd27 Zehranisa25 Ben de an itibari ile 39+4 oldum 2 cm açılma var dedi doktor ama sancım çıkmadı hiç nasıl ilerleyecek bilmiyorum 🥹
ArzumSena Busraozd27 bende aynı yaaa yani pelvis açıcı hareketler denedim.ama o da bir yere kadar , yani kesiliyor insan resmen vajinama ağrı giriyor ilerleyemiyorum 🤣
sibelgoksu Zehranisa25 hadi ya açılma olmadan suni verilmiyor yani burda yorumlarda veriliyor diye okumuştum ama
Zehranisa25 sibelgoksu ben bugün gittim sancı var açılma yok diye gönderdi 3 gün sonra gel o zaman dedi vericez duruma göre
sibelgoksu Zehranisa25 valla 3 gün daha beklersem bu sefer de kilodan normal doğuramam 😂 sizinki kaç kilo
ArzumSena Zehranisa25 yok aslında özellikle yaptığım birşey olmadı , aktif olmaya ara ara yürümeye çalıştım
Fatma96 Zehranisa25 evet yakınız ama hem mentel hem ruhen iyi değilim gerçekten hastalıktan heralde piskolajik çöktüm bogazlarım fena kırgınlık halsizlik bebek ha geldi ha gelcek çok zor hayırlısıyla bi dogursaydık inşallah teşekkür ederim canım hala mesela nişan geliyor ama tık yok bi anda olcak demek son 5 gösteriyor uygulama bakalım 🤲🏻
Hiloli30 sibelgoksu benim de kontrolüm var bugün, 29 ağustosta 2 cm açıklığım çıktı, o ara bele vuran sancılarım vardı. Sonra öyle kaldı devam etmedi. Bir önceki kontrolümde İstersen suni deneriz dedi olmazsa 40 tan sonra beklemeyelim dedi. :/