1931 Zehranisa25 ananas ve hurma yemiştim onun etkisi var mıdır yoksa bu hafta da bu kadar açıklık normal mi bilemiyorum ama etkisi olduysa bile daha fazla olmasını beklerdim
Simge22 Zehranisa25 38+1 bekliyoruz sancılarım var kasıktan bele giren sıklaşmasını bekliyorum inşallah ☺️
ArzumSena Zehranisa25 39+4 olacak benimde hala gelmiyor , egzersiz yapıyorum ama yok yani 🤣 2 cm açıklık var 5 gündür falan, arada bıçak batmaları gibi oluyor sağ kasığım tatlı tatlı ağrıyor, oturduktan sonra kalkınca yürümek zor oluyor
Zehranisa25 ArzumSena açılma olması için bir şey denediniz mi acaba göbek aşagı indikçe de zorlanıyor insan
Fatma96 Zehranisa25 belim çok agrıyor Rabbim güç kuvvet versin hasta oldum hiç iyi değilim 39+1 dua edin kızlar çatı muaynesi oldum 2 cm açıklık sancımdq çıktı nişanımda geldi ama benimkinin gelesi yok şimdide hasta oldum bi kızım var gelse napıcam bu halde nasıl bakıcam diyorum arada bi ağlama isteği ağlıyorum falan iyi değilim dostlar 😢😢🤲🏻 ya şafi Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Zehranisa25 Fatma96 bende kafayı taktım iyice hem doğum korkusu hem de uyuyamıyorum diye sancılarım da var zor yürüyorum açılma yok onu bekliyoruz bakalım size de geçmiş olsun aileniz yakın değil mi 🙏
ArzumSena Zehranisa25 yok aslında özellikle yaptığım birşey olmadı , aktif olmaya ara ara yürümeye çalıştım
Fatma96 Zehranisa25 evet yakınız ama hem mentel hem ruhen iyi değilim gerçekten hastalıktan heralde piskolajik çöktüm bogazlarım fena kırgınlık halsizlik bebek ha geldi ha gelcek çok zor hayırlısıyla bi dogursaydık inşallah teşekkür ederim canım hala mesela nişan geliyor ama tık yok bi anda olcak demek son 5 gösteriyor uygulama bakalım 🤲🏻
Zehranisa25 Hiloli30 valla bende çok merak ediyorum şimdi doğsun filan diye yazıyorum ama nasıl dogurucam bilmem 😂😂
Hiloli30 sibelgoksu benim de kontrolüm var bugün, 29 ağustosta 2 cm açıklığım çıktı, o ara bele vuran sancılarım vardı. Sonra öyle kaldı devam etmedi. Bir önceki kontrolümde İstersen suni deneriz dedi olmazsa 40 tan sonra beklemeyelim dedi. :/
sibelgoksu Zehranisa25 hadi ya açılma olmadan suni verilmiyor yani burda yorumlarda veriliyor diye okumuştum ama