Nurbanusancak İstanbul Beykoz’da oturuyorum, Çakmak Erdem hastanesi Ayşe Yıldırım takipliyim ama memnun değilim, çok ilgisiz ve sezaryen yanlısı bir doktor. 28+2 günlük oldum, Ümraniye-Kavacık-Çekmeköy taraflarında önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Dyg61 Nurbanusancak bende çakmak Erdem e gidiyodum Gülçin hanıma her gittiğimde sıra bekliyorum ayrıca calısanlarda cok suratsız gecen hafta medıpole gittim canan hanıma cok memnun kaldım renklı ultrason acıp resım verdı calısanlarda suratsız degıldı inşaAllah orda devam etmeyi düşünüyorum tavsiye ederim
Bsr2705 Nurbanusancak Ben Ümraniye hisar Çamlıca umut tiryaki Özyurt hanıma gidiyorum Kendisinden çok memnunum, doğum öncesi takibimide beraber yapmıştık
Kadersss Nurbanusancak bende ist beykozda oturuyorum fsm de cihan kaleli var çok iyi dr ben Şuan medivia gidiyorum devrim bey iyi bir doktor ama kadın istersen Fadime Demircan var ilk kızımı o doğurdu ve normal doğumu çok destekliyor bu dediklerim özelde devlette ise Yasin bey var bildiğim paşabahçede 🙃
Nurbanusancak Dyg61 muayene ve doğum ücreti nedir? bilginiz var mı?🥲 Çakmakta genel sorun sanırım ilgisizlik, dün kontrole gittim göremedim bile bebeği ölçümleri yaptı ve kalktı resmen boş yere 1200₺ ödüyoruz😒
mamaofgirls Dyg61 merhabalar doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba bende 4 sene önce orada doğum yaptım ama suan ki güncel doğum fiyatları nedir acaba
Dyg61 Nurbanusancak aynı 1200 muayene ücreti o kadar para verıyoruz renklı goremıyoruz 5 dk durup cıkıyodum asistanların suratsızlıgı da cabası canan hanımın odasına girer girmez güler yuzle karşılandım cok hosuma gıttı dogum ucretını sormadım ama cakmak la arasında cok bir fark yoktur bence
Mihrimer Nurbanusancak ben Çakmak Erdem Metanet hanıma takipliyim yeni başladı bu hastaneye. Çok ilgili güleryüzlü bi kadın sorularımı ds çok güzel cevaplıyor😍 isterseniz bi deneyin şansınızı. Numarasını da veriyor ve geçen pazar mesajıma 2 dk içerisinde döndü
Nurbanusancak Dyg61 Canan Kaplan değil mi? yarın mesai saatlerinde arayıp bilgi alayım bende, çok teşekkür ederim. 🥰
Dyg61 Nurbanusancak evet canan kaplan umarım gönlüne göre bulursun gerçekten şans işi biraz da doktor öneriyolar ama doktor cok ıyı asistan kotu ya da cok sıra beklıyosun bende gulcın hanımı cok ovduler dıye gıttım ama saatlerce sıra bekledım canan hanıma tam saatınde gırdım inşaAllah boyle devam eder bu benim ucuncu doktorum olcak nerdeyse
Dramaqueen34 Nurbanusancak ben ilk doğumum orda yaptım pınar çakmak doktor ismi şimdi 1250 TL fiyatı doğum 25 civarı demişti yanlış hatırlamıyorsam muayane de eminim de doğumda değil daha fazla da olabilir
hbzkurtt Nurbanusancak en son 4 sene önce gitmiştim çok ilgili bi doktordu memnun kalmıştım bir daha gidemedim
Seref Nurbanusancak Central Hospital Figen Temelli Akın, bu benim 2.gebeliğim. İnanılmsz ilgili ve iyi bir doktor. İlk doğumum vajinaldi, 2.si de engel olmazsa öyle olur. Doktor normal doğumu çok dedtekliyor. Asla sezaryen yanlısı bir doktor değil
Melek3675 Nurbanusancak afiyette parisa hanımda doğum yaptım harika bir doktor yalvardım sezeryana alın diye ama beni o kadar güzel motive etti ki çok güzel bir normal doğum yaptım sayesinde
Mihrimer Mihrimer renkliyle yüzünü görmek için de çok uğraştı tekrar gel yüzünü görmeye çalışalım diye de çağırdı. Benim kanım çok kaynadı🥰