Rabiamina Merhabalar 22 haftalık hamileyim uzun bir süredir ishalim var ve bugün lavaboda makatta şişlik fark ettim. Çok büyük değil ama bir tedavisi falan var mı? Doktora gideceğim ama endişe sardı beni.
Birminik1 Rabiamina bende yaşadım bi süre sonra kendiliğinden geçti hamilelikte sık karşılaşılan bi durummus
Defnezumramom Rabiamina bende de kabızlıktan var valla o hamilelikte oluyor mutlaka kızımda da olmuştm ben öyle normale dönünce şişlik iner ama
Ytsnzy Rabiamina basur çoğu insanda vardır heralde benim de ilk gebeliğimde kabız olduğum için belirdi ufak bi meme şeklinde çok şükür doğumda bi sıkıntı olmadı şimdi de kabız olmadığım sürece sıkıntı yaratmıyor
fidanylcn Rabiamina basurdur büyük ihtimalle ilerleyen haftalarda daha sık oluyor benim 36. haftada çıkmıştı doğumda da ıkınmaktan baya ilerledi doğumdan sonra dikiş ağrısından çok basur ağrısı çektim 25 gün oldu doğuralı hala kabız olduğumda ağrı yapıyor kan akmışlığı da oldu bir kaç kere
Vlog1345 İshalden dolayı sürekli WC ye çıkmaktan makatta çatlak oluşmuştur veya basurunuz vardır korkmayın.
Vlog1345 Rabiamina tuvalete gittiğiniz zaman çok az vazelin sürün o bölgeye ki sürtünme ve tahrişi azaltsın zamanla geçer
Semihaoyku Bende ishalim 3 gündür bugun farkettim makatta küçük nohut kdar bı şişlik var gebelikte olabilirmiş böyle kemdigilnden geçer insllah
Birminik1 Rabiamina hayır kendi doktoruma yazdım oda kantaron yağı sür her gün demişti yumusatiyormus
Semihaoyku Rabiamina gecmiyosa ağrı falan yapiyosa bı görün doktora benm öyle sikyatim yok sadece nohut şeklinde duruyo geçerse kendiliğinden gecer
Defnezumramom Rabiamina çok ıkınmamaya Çalış diyecemde ishali de tutamazsn ki kabızlık kadar zor rabbim şifa versin inşallah
Rabiamina Defnezumramom enfeksiyon sonrası antibiyotikten oldu malesef. 15 20 gün sürünce böyle oldum. Amin inşallah Allah herkese şifa versin
Rabiamina Ytsnzy doğum sonrasında kaldı mı. Doğumdan sonra geçti diyenler var da. Sizin geçmemiş galiba. Allah şifa versin