Ebru567- kuzum tabıkı vardı ben bır yıldır ıstıyorum hep aynı belırtıler olurdu ınanırdım snra adetle sonuclanırdı. Neyse agustos 10 da adet gordum 20 de yumurtlama ilşki yaşadık. Ve uc gun 4 gun snra tatlı tatlı batmalar tabı ben gene he he dıyorum kendıme😅 snra bır hafta doldu yumurtlama uzerınden arabada kardesımın sınavı iyi gecsın yanında oldugumuzu belli eden vıdeo cekıp bırlestırip atacaktık esımde on saat cekemedi mal gibi cıktık😅 bende o an ona sinirlendım amaaaaa karın alt bölgem varya kasıkların sağdan solaaa doğru uzanan yer ayyy oraya bı ağrı girdi yandı resmen aaaa noluyr ya ağrı gırdı ddm 30 sanıye surdu bnde Allah allah ddm sustm uc gun gecti orda bi seyırme oldu işte kasıkta doluluk sankı etimi bısey cekıyor geri bırakıyor gibi batmalar oluyo ama ben o arabadakı agrıyı unutmuyorum tabıkı cnku ilkkez basıma gelıyo bır yl ıcınde düşün. Snra köy muhabbeti çktı bzm adete bır hafta kala gıdelm ddik ben gene ped med hzırladım hanı eskıden adetın yaklaştıgını sivilceden ufak böyle adet sinyalleri gelırdı anlardm vucudumu cok iyi blıyorm adet olurdum direk ama o ay işte ufak tefek bır ıkı gun geldı gıttı ama asırı kucuk sızı genede adet gelır dedm ben snra köydeyz gezıyoruz fındıkları ayıkladık cart curt cok umursuzm😅 yola cıkıcaz ped taktım adet gunu cktık ayın 7 sı gelen gıden yok ama stres oldm gelır ya takayım demiştm tualette snra yok işte batmalar devamm bel ağrısı devam gogus ağrısı devam daha cok ağrımaya basladı ve halada ağrıyor dusun snra ayın 8i ben ovlsyn yaptım T cok koyu eee yumrtlama olamaz ben cılgına dondüm. 9 u test ıkı farklı marka pztf snra genee yalancı pztf olur dıye kan ve 3959 anaaa ddm buneeeeeeee? İşteeeee her ay kandıran batmalar bu ay daha cok oldu sürekli battı sağ tarafım yururken dolgunluk oldu snki üşütmüş gibi . Bıde adete yakın bı sıcak bastı bırde gene bır ıkı gun varken gece cok üşüdüm onu hatırlıyorum okdr. Ama ful batmaa ama adet harıcı tuhaf bı ağrı oldugunda caktım da işte hves etmedım. Ben şok işte olan bu.