Yaprak- zey-nep11 demiştim sana var diye hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
zey-nep11 Yaprak- evett Amin cok mutluyum Rabbim nasip etti hamdolsun olmayan herkess dualarımda♥️♥️♥️
mothercup zey-nep11 hayırlı olsuuunn sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben bile heyecan yaptım duygularının tarifi yoktur💛✨
mothercup zey-nep11 yazdın işte şimdi kalbini dinliceksin cinsiyeti için heyecanlanıcaksın inşallah bende bu ay bu güzel haberi alırım yaralarımı sarmasına çok ihtiyacım var
zey-nep11 mothercup duam senınle Rabbimmm sanada en kısa sürede kolaylıkla nasip eylesin canım benim ♥️ bende bır yılın sonunda aldm bu haberi♥️ sende alıcaksın hc beklemedığim an dusun👏🏻
Ebru567- zey-nep11 adet öncesi belirtiler var mıydı tatlim çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Smbemdy zey-nep11 oooo sen keseyi de girursun bu degerle. Doktor kontrolune git mutlaka hayirli olsunn
zey-nep11 zlemceylan ay bi bilsem herkeste bana son zamanlar ben demeden şey dıyolardı Allah sana ikiz nasip etsin diye🫶🫶❤️
zlemceylan zey-nep11 çünkü beta değeri yüksek belki ikiz olabilir kaç gün gecikti veya kaç gün var regline 😍