Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 aynen düşün hareketler yaptım su çömelme hareketini yapamıyorum comelsemde kalkamıyorum yani sancım var ama neden nst yok
Yazgul_kurt22 @bendiyebiriii evet bende comel kalk yapıyorum zaten 2 yaşında oğlum var çok hareketli onunda peşinde sürekli kosturuyorum sırf kendiliğinden açılma olsun diye bu ayın 20 sinde randevum var baklim doktor ne diycek
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 bende bugün gittim haftaya tekrar kontrole gidicem o zaman biraz sancı çıksın. Diye elimden geleniuo yapıyorum benimde oğlum 2 ay sonra 3 yaşında hem onun arkasından koşuyorum
Yazgul_kurt22 @bendiyebiriii benim eşimde yat diyo sürekli gerekirse ben bakarım çocuğa falan doyoda yarım doguma sıfır aciklaik olmadan girmek istemiyorum
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 aynen bide suni sancı almak istemiyorum pek ben ilk dogumumda yanıma bı kadın geldi ikinci gebeligiydi evde 8 cm kadar rahmi açılmıştı evde güzelce sancısını çekip gelmişti suni sancı almadan doğum a gitti onun gibi yapmak istiyorum
Yazgul_kurt22 @bendiyebiriii aynı dusuncedeyim ilk doğum suni sancı ile oldu bunda kendi sancimin gelmesini istiyorum at de sancı çekmek zor ya yürümek iyi oluyor duş falan