tamamdanolmuss Yazgul_kurt22 vajina kemiklerinizde sızlama oluyor mu ya da böyle bebek sanki aşağıdaymış gibi bacaklarınıza ağrı giriyor mu
Alinrabia Yazgul_kurt22 sık sık mı boyle oluyorsun bnde arada bunu yasıyorum bısey yok dıyıp yolluyorlar
Aybukealtintas Yazgul_kurt22 merhaba bu 2. Gebeliğim, ilkindede aynı agrı yaklasık 29.30 hafta gibi başlamıştı bundada aynı şekilde basladı şuan 36 yiz hala devam ediyor, ilkinde doguma kadar devam etmişti sanırsam yine devam edicek
Yazgul_kurt22 @Aybukealtintas benimde ilk hamileliğimde erken doğum vardı bundada sancılar duzensiz ama devam ederse geri gel dedi
Bendiyebiri_ @Yazgul_kurt22 merhaba canım durumun nasıl bende bugün gittim doktora nst sancı çıkmadı doktorum hareket et temizlik yap falan dedi dün ellerimle yerleri silmeme rağmen sancı falan çıkmadı sende durumlar nasıl
Yazgul_kurt22 @bendiyebiriii benim dün sanci çıktı am adusensiz dedi serum yiyip geldim evde yavaş yavaş hareket ediyorum vajinada ağrım var daha
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 bende yavaş yavaş hareket ediyorum doğum için hareketlere başladım yürüyüşe falan cikicam hakkımızda herşeyin hayırlısı ya
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 bende canm bende artık sanki cidden 40 yıldır hamileymisim ve sonu gelmeyecek gibi geliyor