Neva77 Ben daha cok sağ tarafta hissediyorum tekmeleri bir de bazen kasiklarima yakin ama kendini kasıyor sanki bazen
Anneolacak Ben pit pittan baska bir sey hissedemiyorum siz nasil anliyosunuz kafasi nerde ayagi nerde 🙄 20 haftalik hamileyim
Busraxx Bende aşagıda hissediyordum gittim kontrole eşinin aşagıda olduğunu söyledi çok ayakta durmamamı söyledi kendiliğinden yukarı çıkarmış belki sizinkide bundan dolayı aşagıdadır
enfla Busraxx bnm gecen hafta detaylım vardı 19+4 tum oyle bısey demedı arka duvarda dedı ama degısır mı acaba yıne mı gıtsem 🙆🏼
Cnrmom enfla 21+5 iz ☺️ Her yerde hissediyorum kasıklarımın orda atıyo kaçıyo yukarı doğru daha çok vuruyo oğluşum 💙🤣
Busraxx enfla değişse bile korkulacak bişi yok canımbu haftalarda önemsiz oluyormuş kendiliğinden yukarı çıkıyormuş sadece bol bol dinlen yeter
enfla Busraxx yatıyorum yatabıldıgım kadar yada oturuyorum elımden geldıgnce gezmemeye calısıyorm kontrole de daha var Allahım ınsaallah hepımız hayırla saglıkla kucaklarımıza alırız 💙
Ireem7 enfla canım eskiden yazmışsın ama bebeğin yukarı çıktı mı sonradan ve hareketleri nasıl oldu bende 20 haftalık oldum.Genital bölgemin orda pıt pıt oluyor oda iki günde bir falan benimde aşağıda merak ettim. Görürsen cevaplar mısın