bebekcan Simge22 bak bi karnima gryo agri az sonra altan oluo karnmdaki kasilma oluo bebek skio sanki altanda aci var bole bilemedmki
bebekcan Simge22 bugun nst sanci yoktu hep 20lerdeydi agriyla sanci farkli bise isde sanci dank ettgnde kosarz 😅😅
bebekcan Simge22 Evet markette parkta su gelir ani bi sanci girerse ben naparm 😅yanmda kucuk oglumla kalalrm ole ablam arabada dogum ypmsdi geldimi gelio yani
Simge22 bebekcan hahah bence ansızın olcak hemde evde iken genelde biz neyi düşünürsek tam tersi olur ya
Simge22 bebekcan benimde geçen haftaki nst de sanki 30 dan birden 75 e çıktı 65-55 arası oldu sonra doktor normal dedi
bebekcan Simge22 ya benim nst en fazla 35olmus sancilarm bibara oluodu yats ypiolrdi bebegin kalbi hzli atyo die neler cektm cok sukur bu haftaya gelebldm valla eylulu bekleye bekleye bi hal olduk isimde eylul dusunduk 😅😅
Simge22 bebekcan yaaa sağlıkla gelsin inşallah ismiyke yaşasın minikk rabbim bağışlasın inşallah ya Eylül ayı bana da geçmek bilmedi ya
Esraagunes Kızlar bende 2 gündür ishalim ama bugün akşam karnımın altına bir sancı girdi aşırı kötüydü yaklaşık yarım saat sürdü hafif belimde ağrıdı eve geldim duşa girdim evimi topladım şimdi uzanmışım erken doğum riskim var 35 haftalık oldum
bebekcan Esraagunes ishalsin ondan agrn oluordur ishalin coksa eger acile git serum felan taksnlar gecen hafta bende ishal olmusdum serum felan iyi geldi durdu ishal en azndan
Simge22 Esraagunes genelde evet ishal doğum belirtisi deniyor sancıların sıklaşırsa bir görün doktora canım
bebekcan Simge22 saolasn Valla eylul basi gelir dedim yada agustos sonu bubkdr gecicegini tahmin etmedm dun evlilik yildonumumdu bu ayda tanstk bu ayda evlendk bebekde eylulde gelince eylul olsun dedik
bebekcan Simge22 bence bilmemek dha iyi ikinciye tecrube oluosun dhada panik oluosun ben suan napcagimi bilmiorum hastnaden geldgmden beri kan goruorum kahverengi akintm oldu kac kere geldo bole anlamdmki adet olmusum gbi agri yasyorum
Abbasova_gunay hepoyleolurzaten_ doktora gittim 2 cm aciklik var dedi hastanede yatirmak istedi ben istemedigim icin eve geldim bakalim nolucak 1hafta daha beklememi söyledi🥺🤲🏻 hepoyleolurzaten_