bebekcan Simge22 istermisun sabah doguma gidelim 😅baklm kim dogurcak ben ikinci cocugum ama ilk cocuk gbi ole korku hecan oglumda bi gttm suni sancyla dogum yptm eger sanci ole biseyse ole sidetlennce gtmemz lazm hastaneye
Simge22 bebekcan ay hadi İnşallah doğuralım kız bir avazda benim ilk bebişim olucak Allah’ın izniyle 😅 ay gelsin minikler sürpriz yapıp
bebekcan Simge22 Sizin kzmı erkekmi saglikla gelsinler suan tekmelio baya altanda baski oluo zavalli ne galde smdi ckmak istyo gbi 😅
Simge22 bebekcan benimkisi kız yürürken çok baskı var dediğin gibi kaşık bölgemde çıkarım benii diyoe 😃😃😆
bebekcan Simge22 Valla çok zor dogumda bi yandan korkuom bi yandan artk rahatlamak istyom artk yuruyemiom ev isi evde oglum var onunla ilgilenemiorum bole hergun beklemekde zor ya dsari ckmiom korkuodan
bebekcan Simge22 seninde karnin tas gbi oluomu ya benm tas gbi oluo brakio agridan yatamiosun oturamiosun yuruyemiosun
bebekcan Simge22 Ben bugun doktor muaneden bise anlamdmki hep asistanlardi duzgunce bise soramadmda aclma var dedi icerden bebek asagi inmis dedi ben kan gelyo muaneden sonra dedim nisandr dedi eve geldim 3kere leke gordum bi tanesi pihtlasms parca gbiydi hatta nisanmi muane etti diemi bilmiom
Zeyybdk bebekcan son haftalarda açılma var mı diye alttan muayene edilir bunun sonucunda doğum kanalları açılmaya başladığı için koyu renkli akıntılar gelmesi normaldir, ama kan varsa risklidir takip etmeniz önemli
Zeyybdk Simge22 muhtemelen gün sancısı denen günlerin yaklaştığı zaman oluşan sancı,kasılma sayar var daha fazla bölümüne bakarsan göreceksin oradan kasılmalarını takip et adet sancısı gibi ama gelip gelip gidecek önemli olan kaç dk da gelip gittiği
Simge22 Zeyybdk canım regl sancısı gibi zaten aynı mesela akşam kasılma sayardan yaptım 23:05 23:11 23:25 23:43 23:58 En son da 00:12 de oldu bu sancıların süresi de 1 dakika kadar hep
bebekcan Zeyybdk Benim erken dogum riskim vardi 28haftadan beri surekli nst muane oldum bu haftaya gelebldm cok sukur kan gordum kahverengi aknti felan deyil eminim 3kere gordum peceteyle sildim geldi suanda karnmda kaslma var gelip giden
bebekcan Simge22 Evet markette parkta su gelir ani bi sanci girerse ben naparm 😅yanmda kucuk oglumla kalalrm ole ablam arabada dogum ypmsdi geldimi gelio yani
bebekcan Simge22 ya devlet hastanesi yogunluk oluo onlarda naptgi ne soledgi belli olmuo aceleylen sancn gelnce gelrsn ben acildym zaten dedi
bebekcan Simge22 yok ya ben sure tutmadm agrm dayanlmycak noktaya gelince hemen giderm sure tutamam valla 😅
bebekcan Simge22 bak bi karnima gryo agri az sonra altan oluo karnmdaki kasilma oluo bebek skio sanki altanda aci var bole bilemedmki