Hamileeee eea büyük başarı masalllh vücut tıpındenmıdır artık bılınmez dokuz ayı hiç kılo almadan bıtırmek büyük bısı
eea Hamileeee ilk aylar bulantıdan çok yiyemedim sonra da vitaminlerden kaynaklı sanırım sürekli kendimi tok hissettim. Ve doktorum 20 kg alan da 3 kg bebek doğuruyor 6 kg alan da 3 kg bebek doğuruyor. Hiç yiyeceğim diye zorlama kendini dedi. Gerçekten de öyle yaptım yemek için zorlamadım kendimi. Etrafımdaki herkes yemek yemiyorsun bebek gelişmeyecek küçük doğacak dese de kulaklarımı kapattım. Bebeğim de hep haftası ile uyumlu gitti :)
Nilbebek27 ilkyaz92 ay süper yaaaaaa 🥰 normalde kilo almaya meyilli misiniz peki? Bende dikkat ediyorum henüz almadım
ilkyaz92 Nilbebek27 maalesef meyilliyim, zaten pkos da var normalde. Dikkat etmediğim sürece kilo alırım, vermek için de baya çaba gerekiyor. Ama hamileliğim diğer insanlardan farklı geçti şansıma kilo ve iştah konusunda 😊
Nilbebek27 glycnkrt ay aynı durumdayız resmen bende ilk hamilelikteki kiloları veremeden kaldım umarım sorunsuz atlatırız
Tutaste_ Nilbebek27 70 le kaldım 84 oldum sinirlerim Cook bozuk benimde eşim doğurunca veerırısın diyo inşallah verrım
Rumay Nilbebek27 ben de 74 ile gebe kaldım şuan 85 kiloyum 39 haftalık oldum. 25 haftaya kadar hiç kilo almadım.ilk zamanlar da 3 kilo vermiştim.mumkun yani
Civciv53 Nilbebek27 107 ile hamile kaldım 7 kilo verdim yavaş yavaş alarak 106.5 ile doğuma girdim doğumdan sonra 100 kilo tartıldım
Htccndn 78 kiloyla hamile kaldım sonra 75 kiloya düştüm şuan 33+2 günlük hamileyim 79-80 arası gidip geliyorum yediklerime dikkat ediyorum daha fazla almamak için bide çok su içiyorum
sacmalamakizim Nilbebek27 73 kilo ile hamile kaldım, şuanda 24 haftalığım 3 kilo aldım sadece, inşallah çok kilo almam artık, doğrunca çoğu gidiyor zaten.
sacmalamakizim idil22 İlk gebelikte 17 kilo alan ben 🫣 normal bence çünkü zayıf hamile kalmışsınızdır.
Aysell47 Nilbebek27 90 kilo ile hamile kaldım şuan 30+6 haftalık olduk 95 kilo ya kadar çıkmıştım şeker çıkınca diyete başladım 93 kiloya indim diyete devam
Gulsen1909 Nilbebek27 canım benim diyetisyenler haftada 1 kilo alacak şekilde planlama yapıyor 25 den sonrası için
cLearQueen Gulsen1909 hayir yanlıs bilgi. 25′ten sonra yaklasik 12 hafta var o zaman kilolu bi gebe bile en az 12 kilo alir demeleri lazim. Gebelde yuksek kilolu gebe kalanların 5 -8 kilo almasi beklenir.
Gulsen1909 cLearQueen diyetisyen ile görüşmem bu şekilde olmuştu 79 ile hamile kaldım görüşmeye gittim böyle demişti hepsi farklı