birkizannesi21 1anne2bebe aynen bitti bitecek diyorum ama bitmiyor 😒çünkü daha ev temizliği var Ekim başı doğumum var Allah nasip ederse artık bakalım
Deletedmom_116 1anne2bebe üseniyorum ya 😂oğlumla asla kolay olmuyor Keisn biseylere eli var içine girer falan Bide satiyoruz ondan bana sıra gelmiyo iyice heves gidiyo 😂
cLearQueen Sebze olarak hicbisey koymadim ben yazın yaz sebzelerini kışın kış sebzelerini tüketme taraftarıyım. Salca falan da kv yapar her sene verir saolsun turşum da annemden 😊
1anne2bebe Kupss kurabiye bende düşünüyorum. Birazda sigara böreği tepsi böreği yapmayı düşünüyorum. Çocukların beslenmesine iyi oluyor
Bendiyebiri_ 1anne2bebe karnıyarık patlıcan musakka için patlıcan. Kızartıp attım yeşil fasulye pişmiş biber dolmalık biber patatesli Gül böreği köy tavuğu bamya kuruttum işkembe temizleyip kattım haşlanmış nohut poğaça yapıp kattım bunlar aklıma gelenler sadece
Balkizannesii8875 mcansu Maşallh ya baya yapiyo msnn 😀 Hazir baklavalık yufkadan tatlı yapıp koysam sence durur mu bide pişirp mi koyuyum hazırlayıp mi koyuyum bı bilgin var mı?
mcansu Balkizannesii8875 hiç denemedim baklava yufkasından denemelik az bir şey yap daha olmadı Normalde de mutfağı çok severim yaparım eşim gece nöbetçi olduğunda oğlumun da uyku düzeni güzel oturup bir şeyler izlerken alırım önüme bir yandan yapardım hep 😅 özellikle sarma içli köfte falan bişiler izlerken iyi gidiyor kaptırıp gidiyorsun elimin altında hazır bir şeyler olması çok iyi oluyor
Balkizannesii8875 mcansu İyi yapiyosnz ya benim o kdr enerjim yokta mecburiyetten yapicm gelen giden olur diye😀 Dolaba bende poğaça koyuyorm ama çıkarınca sanki kuru gibi oluyo ya sizin tarifiniz varsa denemek isterm çok teşekkür ederim bu arada😀
mcansu Balkizannesii8875 valla bizim evde evlendim evleneli mayalı poğaça hiç yapmadım çünkü eşim yapar onu onun spesiyali 😅 kendince bir tarifi var 😅 ama tepsi mayalaması falan yapıyor 50 derecelik fırında onu biliyorum yumuşacık oluyor ben normal kabartma tozlu poğaça yapıyorum birde iyice pişmeden hava almayacak şekilde koyuyorum geri fırında ısıtıyorum yeni pişmiş gibi oluyor
1anne2bebe Deletedmom_116 çocukları uyutuyorum gece yapıyorum herşeyimi 😂😂 yoksa benim küçük kız da bırakmıyor illa eli değecek