Duruxxx 52kmavis bana da ilk kese bozuk sağlıksız gebelik dediler Allaha şükğr kese de düzeldi beklemekten başka bir çare yok sürekli kontrollere gidip
Duruxxx 52kmavis benim de oldu dediğim gibi Progestan kullanıyorum siz de yarın doktorunuza gidin en doğru bilgileri verecektir
52kmavis Duruxxx öyle yapcam gece 1 de randuvu alcam öyle gösteriyor sistem ayaklarıma çorap giydim üşüdüm bugün
Yasmncm Benim de oluyo ara ara kahverengi lekelenme şeklinde progestan kullandim endiselenmeyin bı sorun yoktur inşallah
Duruxxx Moz ben progestanı hem vajinal hem iğne şeklinde kullanıyorum her gün+ coraspirin+enox 0.4 ve multivitamin şeklinde folik asit
Duruxxx Moz valla herkesin değişik oluyor ya kıyaslamyın kendinizi başkalarıyla bazıları hiç belirti olmadan tamamlıyor ben de 8+5 teyim halsizlik ve mid eyanöası dışında bir şeyim çok yok
Zey1nep 52kmavis ilk adet döngüsünde kahverengi leke olabiliyormuş benimde olmuştu bir kez oldu daha da gelmedi progestani yükseltmişti doktorum sadece yinede doktorunun numarasını alman faydalı