Serap09 52kmavis bu kanama olarak nitelendirilen birsey diyor doktorlar hamilelikte her lekelenme kanamadır ve düşük tehdidi bacakları havaya dikin yatın yada buda çözer işi bir süre
52kmavis Acilden gittim Altan muane etti 4 haftalık kese var ama bebek gözükmüyor ağır iş yapma ilişkiye girme dedi ilişkiye girmiyorum zaten haftada birgün kontrol git dedi net birşey demek istemiyorum dedi doktor boş kesede olabilir dedi
Duruxxx 52kmavis ama 8 hafatalığım diyorsunuz kendi doktorunuz bu zamana kadar kesenin geride olduğunu boş olabileceğini söylerdi diye düşünüyorum sonuçta gebeliği öğrendikten sonra gittiğiniz ilk doktor acilde ki değil
Duruxxx 52kmavis benim de kahverengi lekelenmem oldu 8+3 üm doktorum küçük bir kanama alanı var dedi hem iğne hem vajinal olarak Protestan kullanıyorum zaten istirahat dedi en baştan beri benim ilişki yasak zaten
52kmavis Duruxxx 3 defa kan verdim beta güzel gidiyordu kese var dedi 2 hafta sonra gel dedi lekemenle olunca bugün hemen gittim adetten hesapliyorlar 8 haftalık oluyor 13 15 temmuz neydi kese 4 haftalık sürekli gittigim doktor acildeki doktor erkekdi iyi doktordu ama ilgilendi baya 4 aya kadar devam et dedi folik asit acildeki
52kmavis Duruxxx doktorumu değiştirecem başka doktora gideceğim zaten ilgisizdi bu kızımda spina bifida rasızligi var söyledim umursamadı folik asit kullan geç dedi aile doktorum iyi ilgilendi folik asit yazan da oydu tiroid bezi yüksek dedi dahiliye gönderdi anlamadım gitti
52kmavis Duruxxx ilişkiye girmiyoruz en son girdiğim de gebe kaldım daha yapmadık kontrollere git dedi 4 haftalık gözüküyor ama bebek gözükmüyor anlamadım gitti
52kmavis Duruxxx benim kız çok yaramaz hareketli devamlı yoruyor beni dün gece baya hastalandı üzüldüm ona acaba ondanmı lekenlenme oldu ağır isde yapmıyorum ilk gebelikde çalışıyordum ağır iş yapıyordum öyle bir sorun yaşamadım
52kmavis Duruxxx nasıl hesap yapacağım en son nezaman adet gördüğüm günden beri hesap yapılıyor adet gördükten Birhafta sonra cinsellik oldu ozaman geç döllenme olmuş olabilirmi
Duruxxx 52kmavis zaten adet gördükten sonra yumurtlayıp döllenme oluyor mantıken sadece hesaplanması yumurtlama günü bilinmediği için adet günü baz alınıyor
52kmavis Duruxxx hım anladım alttan muane edince 4 haftalık dedi kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor dedi boş kese olabilir dedi kontrollere git devamlı dedi
Ayse0575 52kmavis yerleşme ya da düşük olabilir. Bence zaman kaybetmeden doktora gidin hamilelikte hiçbir kanama normal değildir
Duruxxx 52kmavis bana da ilk kese bozuk sağlıksız gebelik dediler Allaha şükğr kese de düzeldi beklemekten başka bir çare yok sürekli kontrollere gidip
52kmavis Duruxxx yok normelde muaneye gidiyorum bugün pazar olduğu için acile gittim acildeki doktor iyiydi Altan muane ederkende hassas etti bizim burda iyi özel hastanede yokki gideyim hepsi berbat bu doktor çok iyiydi bu doktora randuvu alacağım