Kızlar 11 aylık oğlum normalde kesintisiz uyurdu yaklaşık 12 saat şimdi defalarca uyanıyor son bir buçuk aydır böyle ya ağlar ya mızmızlanıyor emziğini veriyorum susuyor bazen su veriyorum susuyor ama 5 dakika sonra yine aynısını yapıyor. Gece öğününü 5 aylıkken kendi kendine kesti doktorumuz bunu annelerin zorlanarak yaptığını bunun çok güzel bişey olduğunu söyledi o günden beri yatmadan önce son öğününü yer uyurdu aslında özel mama kullanıyordu ilk kalktığında ve yatmadan önce alerjik bir bebek olduğu için oğlum ek gıdada daha lezzetli yemekler tadınca mamasını kesti ağzına bile sürmüyor tadını alınca öğürüyor gün boyu normal bizlerin yediği yemeklerden yiyor ben biberon mamasını kesmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ikisi aynı anda oldu fakat sebebin bu olduğunu düşünüp çok lezzetli biberon mamalarına yaptım sevdiği çorbayı biberonada koydum olmuyor biberondan su dışında başka bişey geldiğini anladığı gibi tadı ne olursa olsun reddediyor e ona her gece vakti uyandığında sofrada kuramam ki uykusu varsa yemeyi reddeden bir bebek ne yapacağımı şaşırdım delirdim uyku muyku kalmadı 10da yatırdım şuan saat 3 sayısız kez uyandı napıcam bi fikir verin en lezzetli biberon maması ne diye araştırdım bebelac falan yazdılar o kadar maliyetli gittim aldım kokusu oğlumun tiksindiği eski mamasının aynısı yazık oldu kutu olduğu gibi duruyor napıcam ben toz muhallebili aldım biberona koyup yapmak için onuda içmiyor biberon mamasını bıraktığından beri tam 1 kilo vermiş dertten ölücem bende bişey yiyemiyorum yardım edin akıl verin bunun bir doktoru uzmanı varsada yardım edin iştah açıcıda kullandım yinede o biberon fobisi kırılmıyor