benimhikayemm igvescarim basbaya görünüyor çizgi eğer doğruysa şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum 💘
benimhikayemm igvescarim bende de sırt ağrısı var ama gece rahatsız etmiyor inşallah benimki de o yüzdendir
igvescarim benimhikayemm inşallah hayırlısıyla benim bitane daha çocuğum var ona hamileyken asla bir belirti yoktu asla o yüzden belirtiye gerek yok inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla Rabbim hepimize sana da nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
igvescarim pandamini evet erken gebelik testi dün de yapmıştım çıkmadı bugün böyle hafif var. Görümceme akşam gidelim acile dicem bakalım hayırlısı artık
mothercup Kızlar çıktım doktordan 3-4 kişiyle aynı anda girdik sonuç almaya hiçbişi soramadımda anlamadımda sistit var dedi reçete yazdı ama gebelik var ya da yok demedi eğer gebelik olsaydı söylerdi diye düşünüyorum e nabızdada çıkmıyor hala daha
pandamini mothercup canım sistit için antibiyotik verdi? Ama gebe olıp olmadığından emin olmadan da nasıl ilaç yazar ki anlamadım
mothercup pandamini kuzum sistit için hangi ilacı verdiğini de göremiyorum e nabıza girmemiş ne tahlili ne reçeteyi ama bana gebelik bar yok hiçbişi demedi betaya baktı amaa yok der insan sinir oldum olsaydı mutlaka söylerdi 2 günde bir kan ver falan diye
pandamini mothercup aşkım hastanenin tahlil sonuçlarından bakabilirsin belki TC kimlik numaran ile bazı hastanelerde oluyo o sistem ya da evde bir erken gebelik testi mi yapsan ilaç kullanmadan önce bir sürü kişiyle içeri alması ve doğru düzgün konuşmaması çok can sıkıcı
mothercup pandamini kuzum denedimde orasıda hata veriyor göstermiyor evdede hiç test yok ama ilacı kullanmicam zaten artık salıcam eşime sperm testi verdiricem kendimde regliyken hormon baktırıcam başkada artık hiçbişi yapmicam uygulamayı falan silicem kafamı uzaklaştırıcam
pandamini mothercup canımm sistit aslında bir enfeksiyon ve sistit de gebeliğe engel olabilir enfeksiyon spermlerin yaşamasına izin vermez çünkü. O yüzden gebe olmadığından emin olup ilacını kullanmanı tavsiye ederim 🙏🏻