mothercup benimhikayemm randevusuz direkt danışmadan sıra alıp doktora muayene olabiliyor musunuz bizde sadece randevuyla alıyolar ya da sabahtan gidip rica ediyosun ancak öyle
pandamini benimhikayemm geçen biri acile gidip diş doktorum antibiyotik verecek gebelik varsa öğrenelim dedi diye kan vermişti sbsbsbsbababzba ama balıeksirdeki aciller gebelik bakmıyolar bildiğim kadarıyla
Nisa_90 benimhikayemm özel hastane varsa acilden danışmadan gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğinizde de bakarlar.
benimhikayemm Kızlar birde normalde bende sadece adet olacağım gün sırt ağrısı olurdu ama bu iki gündür sırt ağrım var
igvescarim  1 saat önce yaptım sonuç bu ama bilmiyorum yine de
pandamini igvescarim daha yeni yeni idrara geçiyor demekki erken gebelik testi mi bu bir de yumurtlamanın kaçıncı günüü
benimhikayemm igvescarim basbaya görünüyor çizgi eğer doğruysa şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum 💘
igvescarim pandamini ama işte sevinemiyorum ya kanda çıkmadan şuan da Urfa’da gezmedeyiz gidip kanda veremiyorum. Kanda görünce inanırım anca. Ama belim ağrıyor gece uykudan uyandıracak kadar
benimhikayemm igvescarim bende de sırt ağrısı var ama gece rahatsız etmiyor inşallah benimki de o yüzdendir
igvescarim pandamini evet erken gebelik testi dün de yapmıştım çıkmadı bugün böyle hafif var. Görümceme akşam gidelim acile dicem bakalım hayırlısı artık