igvescarim  6 Eylül ve 7 Eylül yumurtlama mı acaba? En alttaki 2 taneyi 7 Eylül aynı gün yaptım sabah ve akşam olarak
buse76 igvescarim 6 7 si pik çatlamamis ama değerlendir eğer bugünden sonra silik çıkarsa çatlamış demektir ama şuan çatlamamis
1anne2bebe igvescarim ayy adet günümüz yumurtlama günümüz aynı. Bizde dün geceyi değerlendirdik ama bakalım nasip artık. 😍
hayalmasal igvescarim yumurtlama gibi duruyor bende bu ay ilk defa Ovulasyon takibi yaptım tam bilmıyorumda koyu duruyor ama çizdiğiniz yer testler çok hassas hemen sonucu veriyor
benimhikayemm Bütün her şeyimiz aynı 🤩 Bu ayın sonunu ikimiz için de heyecanla bekliyor olacağımmm 🫶🏻 Ve tabiki yumurtlamaa
igvescarim benimhikayemm ya inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize artık senin için de çok heyecanlıyım 😻 çok sabırsızım hemen günler geçsin istiyorum valla
Dlkkdr6431 benimhikayemm benimde ayni 😄 hatta ayın 8 yüksek doğurganlık olarak gösteriyordu uygulama 🤔
mothercup igvescarim o da aynıııı ay belirti görürsen benimle paylaş süreci beraber takip edelim çok sabırsıım ben
igvescarim mothercup mutlaka haber veririm canım çok mutlu oldum kendimle aynı günler olunca 😂 @benimhikayemm benimde göğüs uclarım acıyor dünden beridir bence yumurtlama günündeyiz diye ağrıtmıştır bence
mothercup benimhikayemm ay inşallah yaaa 4 ümüzünde tarihleri aynıymış aslında bi başlıkta günlük bildiri mi yapsak @benimhikayemm @1anne2bebe @igvescarim
benimhikayemm Kızlar birde yumurtlamadan beridir kasıklarımda pıt pıt atmalar var çoğunlukla sol tarafta ama onu geçtim göğüs ucunda ağrı hissediyorum hatta dokunulmayacak derecede sizde de var mı ?
mothercup benimhikayemm bende yok canım hiçbişi ama yerleşme olabilir senin bahsettiğin o pıt pıt hissiyat
mothercup benimhikayemm olabilir bence bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ aslında bu yazılara daha önce hamile kalanların el atması lazım tecrübeli olarak 😁
benimhikayemm mothercup adet dönemim gelene kadar patlayacam herhalde. Dakikası dakikasına merak ediyorum çünkü 🫠
igvescarim mothercup benim 2 yaşında oğlum var 1 sene olsun diye uğraştım 😂 çok şükür Rabbime nasip etti ama hiç bir belirtim olmadı doğuma kadarda hamile değilmişim gibiydi herkesde bir olmuyor bence