busra2021emir Ays-0 benm ilk gebeligimde doktor normal doğumu destekliyorum sancin olursa geldiğinde bakarım catina demişti oylede oldu suyum geldi gittim o zamn bakmislardi 39 haftalikken her doktor bakmıyor bakanlardan 37 38 gibi bakıyor uyarı vermemek icin
Ays-0 Tutaste_ benimde ilk gebeligim 36 hafta oldum, baş geliş olmuş pozisyonu, normal doğumu denicem ama biryandan çok korkuyorum acaba sezeryanmi istesem diye düşünüyorum
Htccndn Bende 33+1 günlük hamileyim çatı muayesinden bende biraz tedirgin oluyorum çarşamba günü randevum var nstye bağlarlar herhalde 😒
68pembemavi01 Htccndn Bende çarşamba gidecem dktr 34 haftalık oluyorum dktr bana randevundan yarım saat önce gel nst çektir ondan sonra yanıma gel dedi canım
Tutaste_ Melosum34 nasıl ıstoyosan oyle yap baş geliş değil benım hala bası kaburgamın üstüne. Yastık yapmış orayı benı deli ediyor 😀
Ozlemsultan Benim de 15 ekim görünüyor ama 38. Haftada sezeryan olucam galiba öyle olursa ekim 1-2-3 gibi bir tarih olacak, bakalım çok heycanlı şimdiden 🥰
Seymagulsen Kızlar benim de ekim 15 gibi görünüyor şu an 32. Haftadayım ev taşıdık eşya dizdim bugün çok yoruldum. Bebek çok aşağıya baskı yapıyor acaba geliyo mu 😰
Guclu_anne Seymagulsen Benim 21 Ekim tahmini diğum tarihim 34 haftaliğım. Sizin nasıl 32 anlamadım. Geç döllenme felan mı?
Niluka 33+5′im 2.sezeryanım olacak henüz tarih vermedi dr. Normal doğum 28 Ekim gözüküyordu Bu 40 haftaya göreyse 2 hafta öncesi mi olur tahminen?
Ayguness Fatma-Zehra-gunes- bana doktor 15 Ekim dedi adet tarihim belli değil ama çünkü adet görmüyorken kaldım o yüsden buraya bir gün geri yazmışım 34+5
Htccndn 68pembemavi01 yaaa aynı gün gidicekmişiz saat kaçta randevun bakalım bana ne dicek merak ediyorum 😒