Allah bağışlasın bebişinizi. Bende bişey sormak istiyorum 37.haftamdayım rahim ağzıma yumuşama olduğunu söylediler bir gün önce sancılandım bende ama yatıp dinlemeyr calıstım 1 saat kadar bazen düzenli bazen düzensiz şekilde devam etti adet ağrısı ve bel ağrısı gibiydi bir gün sonra da iç çamaşırımda iradem dışı fark etmediğim ıslaklık gördüm sabah akşam. Doktora gittim hem ebe hem nöbetçi doktor iki kez çatı muayenesi yaptı ebede canım yanmadı ilk gebeliğim zaten acı eşiğim yüksek insan istetr istemez kendini kasıyor ama erkek nöbetçi doktor ikinciye muayene edince canım yandı fakat bağırma ağlama hiçbir tepkim yoktu sadece kendimi kastım. Doktorda bana sen daha bu muayede böyleysen normal doğurabilicek misin dedi çok kafama taktım bebeğin suyu 80 dedi kilosu 2900 dedi. Nst de de düzenli aralıklarla sancılarım çıktı. Sorum şu bu yapılan çatı muayenesi doğumumu tetikleyecek mi? Ve normal doğum sürecimde ebeler çatı muayenesi yapacak ya hani, diyelimki yavaş yavaş açılmam var çatı muayenesi açılma olduğunda daha mı az acı verir?