Havvanur42 Ssvd yapanların bana bir tavsiyesi var mı acaba? Sıcak suya oturma, Yürüyüş vs birçok şeyi deniyorum ama gelmedi hala :( Dr salı gününe kadar bekleyelim nst ye göre karar veririz dedi. Tavsiyeleriniz neler, ne yapsam iyi olur?
Berenberen23 Havvanur42 Bende ssvd adayıyım nasip olur inşallah ikimize de biz daha yeni 36 olduk ama ben şimdiden başladım ahududu yaprağı çayı ada çayı hurma ananas pilates korunmasız ilişki pek merdiven in çık yapamıyorum ama onun haricinde her şeyi yapıyorum birde YouTube da activating labor diye bi doğum videosu var ilk başta çıkıyor yazınca çok etkili olduğu söyleniyor dün sabah yapmıştım bugün fırsatım olmadı ama yapmaya devam edeceğim bunları dene istersen benim yaptıklarım bunlar
Foreverr Berenberen23 bişey sormak istiyorum ikinci gebelikte karnınsa büyümesi ile dikiş yerleri acıyor mu çok merak ediyorum inşallaj yaparsınız bende istiyorum şimdiden araştırıyorum ssvd için daha var bana ama olsun bakıyorum bebeğüm daha 3 aylık birde iki gebelik arası sizin ne kadar
Berenberen23 Havvanur42 İnşallah sağlıklı sıhhatle hayırlı bi şekilde normal doğumla kucağınıza alın bebişinizi 🥰
Havvanur42 Berenberen23 inşallah 🥰 akşam 3 4 kez wc gittigimde gördüm böyle sümüklü birsey gelmiş beyazdı rengi ama baya çoktu. Nişan mı sayılır acaba yoksa kanlı mı gelmesi gerekiyor illa
Berenberen23 Havvanur42 Hafif kanlı oluyor diye duydum hep ama bilemiyorum ki yakındır inşallah diğer arkadaşın da dediği gibi stres yapma akışına bırak
4949zilanerturk Havvanur42 benim de 40+0da sari kivamli kalin bi akıntı geldi 2 defa 40+5te de doğum yaptım kesinlikle doğum yaklaştı o yüzden o akıntı sancılarım başlmisti şiddetli şiddetli halada şeffaf bi akıntı gelip duruyordu lavaboda
Reina Havvanur42 canım sana o zaman söylediğim hurmalı karışımı dene. Ben 2. Ssvd yi de yaptım stres yapmmak en büyük etken