Kızlar çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum 7 aylık bebeğim var ve dün hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bişeydi korunmamıza rağmen adetim 3 gün gecikince test yaptım ve baktım ki çift çizgi ağlamaktan kendimi helak ettim ne yapacağım bilmiyorum !

-rzrnmrt47 Haklısınız belki büyütürken biraz zorlanabilirsiniz ama ben ve benim gibi bebek bekleyen o kadar çok insan varki sizin ağladığınız bu durumda olmak isteyen o kadar insan. Oturun ve rabbime şükredin bu onun size bir hediyesi isyan etmeyin lütfen üzülmeyin🥹
    Zaten bebeğiniz doğduğunda 16 aylık olucak rabbim kolaylık versin 🙏

isimsiz19 bende bebek bekleyip zor yoldan bebek sahibi olmuş birisiyim ama bizler bu durumdayız diye insanlar da bizim gibi düşünmek zorunda değiller hanımefendi hazır olmadığını belirtmiş şükür ediyordur zaten konu bu değil ki 🙂

Sumeyyeky Hazır olmadığını anladığımı yazdığım şeyden anlamanız gerekirdi değil mi hanımefendi? Ben sadece şu an bulunduğu duruma bile şükretmesi gerektiğini belirttim korunmasına rağmen gebe kalabiliyorsa bu ne sizin ne de bizim sorunumuz. Anliycağınız her halükarda ortada bir bebek var, sadece bebeği küçük diye cana kıymak gibi bir düşüncesi olmaması adına yazdığım bir şeydi:)

isimsiz19 zaten öyle bir düşüncesi neden olsun ki benim okuduğumda aklıma o ihtimal gelmedi mesela sizin yazma şeklinizi okurken kabaca otur şükret bak biz çok istiyoruz ama olmuyor gibi bir anlam olarak anladım yükselip sivrilmek değildi amacım dilerim size de cennet kokusunu tez vakitte nasip etsin rabbim ❤️

isimsiz19 evet haklısınız ama hiç beklemiyordum kızımda daha küçük nasıl yapacam bilmiyorum doğumum da çok zorlandım o yüzden çok korkuyorum o süreçten

Moz sadece hamilelikten bakmaktan değil doğumdan çok korkuyorum

• Moz bunu yanıtladı.
              • Moz bunu beğendi.

Sumeyyeky Amin teşekkür ederim benim gibi bekleyen herkese inşallah. Aslında amacım size yükselmek değildi bilirsiniz bu yollardan geçmişsiniz sizde tuhaf gelir insana çocuk için üzülmek, eminim ki hanımefendi de zorluğundan ötürü üzülmüştür, her halimize şükür aslına bakarsanız benim anlatmaya çalıştığım şey:)

-rzrnmrt47 haklısın canım çok haklısın kadın olmak çok zor ama ben sana inanıyorum çok kolayca olacak bu kez🤲

Benim bir kızım var 4 yaşında şimdi bir bebek daha istiyoruz Allah nasip ederse hatta diyorum ki keşke küçükken düşünseydik bence çok güzel olacak düşününce zor ama bebeğiniz 1.5 yaşındayken doğacak inanın bir dönem zor olacak ama sonra daha güzel olacak iyiki diyeceksiniz hiç korkmayın böyle yaş aralığı etrafımda çok hep diyprlarki daha güzel oldu vs

-rzrnmrt47 Benimde 1 yaş arası kolay deil imkansız da deil doğunca çabuk büyürler tabiki bende zorlandım annem yanımdaydı şükür atlattım yetememek hissi üzüyor bilirim ikiz annesi gibi düşün ben öle düşündüm zaten görenler ikizler mi diyor 1 yaş arası diyorum ☺️bazen çaresiz hissedersin geçicek çocukların yanında olunca güçlü olmayı öğreniyor insan kendine ışığına güven 😇sağlıkla gelsin bebiş

Dmerrt teşekkür ederim ama benim yardım edebilecek kimse yok yetebilecekmiyim sizce