umrumdadegil Churcill karışım yapmıştım ilk zamanlar yedirdiğimde sade vermiştim o zaman böyle olmadı ama yumurtayı da sevmiyor yüzünü ekşiyor yemek istemiyor. Acaba karışımdan mı bundan mı
Churcill umrumdadegil sevmediği için de olabilir karışımdan da olabilir. Sade olarak sevmiyosa pankek gibi bişeyin içinde verebilirsiniz ya da biraz ara verin daha sonra deneyin tekrar 🤷🏻♀️
Meliyda umrumdadegil kuzucum kıyamam midesi almıyor olabilir benim büyük kızda beyazını yiyince öğürüyor omlet yapıyorum mesela iyice çırpıyorum ama anlıyor öğürüyor koskoca çocuk oldu bir türlü beyazına alıştıramadım
Aylaa123 umrumdadegil her alerji kabarcık olarak belirmiyor ki ben alerjik bir insanım mesala yumurta yediğimde kabarıyor birde tarçına alerjim var oda yüksek ateş ve baş dönmesi yapıyor bende
umrumdadegil Aylaa123 peki hemen mi götürmeliyim doktora yoksa yumurta vermesem bidahaki kontrolde söylesem olur mu? Şuan 7ay 1 haftalık 9. Ayda çağırmıştı doktorumuz tekrar
TKumsall umrumdadegil tabiki kusma ishal kabariklik kizarti bunlar tek başına da yansiyabiliyor bir arada da olabiliyor
Aylaa123 umrumdadegil bence suan yumurta yedirmeyin bir dahaki kontrolde söyleyin mutlaka eğer kusmaya devam ediyorsa suan götürebilirsiniz ama geçtiyse bir sonraki kontrolü bekleyin
umrumdadegil Aylaa123 şuan geçti çok şükür daha tekrarlamadı tekrar olursa beklemeden götürürüm teşekkür ederim 🤍
Bergamot umrumdadegil allerji olabilit canım. Bunun da dereceleri var. Bazıları sadece kaşınır, ishal olur, bazıları da mosmor olur nefes alamaz.. Bir süre yedirmeyin isterseniz