Canan2934 Nursl7 Eyüp tarafında oturuyorum ama iyi bir doktor ya da hastane olsun istanbul avrıpa da neresi olursa olsun farketmez
Zeynep9120 Canan2934 gaziosmanpaşada belde tıp merkezinde nurhan takar diye bi doktor var ben ona gidiyorm tavsiye ederm
Simasu14 Canan2934 Ay sende bendensin. Bende Eyüpteyim ve 8 aylığım devlet aradım tam anlamıyla daha bulamadım. Pazartesi bir arkadasin önerdiğine gideceğim. Oda olmazsa özel iki tane var birini sececegim
Nursl7 @Canan2934 benim ilk doğumumu yaptiran doktor kadın ama çok ilgili ozeldeydi normalde şuan bahçelievler devlet hastanesinde bir araştır derim hastane için yorum yapamam çünkü o hastaneye hiç gitmedim doktorun adı yağmur yücebas yildiz
Zmom Canan2934 devlete gideceksen zaten erkek diye alıyorsun kadın çıkıyor kadına alıyorsun erkek çıkıyor😂 kime neye gittiğin belli değil 🤷🏻♀️
ZO_Zeynep9098 Canan2934 bizde 6ay bitecek daha doktor beğenemedim😅beylikdüzü devlet hastanesine gidiyroıö inşallah doktordan yana yüzümüz güler🙈
Canan2934 İnşallah ama sakın çam sakuraya gitmeyin doktorlar çok kötü psikoloji baskı uyguluyor özelde de hemen herkesi sezeryana teşvik ediyorlar çok çaresiz kaldım
guldn123 Canan2934 Ben oraya gidiyorum şuana kadar bir şey yaşamadım doğumu da orada yapmayı düşünüyorum
Sazakx1834 Duygu Hastanesi’nin doktorları çok gzl özellikle Saide karaagaclioglu küçük köyde ve sulrangazide medigold sultan hastanesi ve Zehra gündogan bunlar çok iyi bı araştırın istrsnz