Eslam Parilti007 çağla aşermiştim rüyalarıma giriyordu artik cok zor olmuştu bulmasi ama cok güzeldi sonra yediklerimden asla öyle tad alamadim 😀
crazywoman Halka tatlısı özellikle Erciyes dağ da yapılan öyle herhangi bir yerin tatlısı olmazdı 😅ikincisi de iş yerime giderken orta yerde kendiliğinden büyümüş bir ağaçta gördüğüm tam olgunlaşmamış ham elma hani böyle kekremsi bir tadı olur ya ağzımda o tatla dolaştım iki gün marketten aldığım elmalar tatmin etmedi üçüncü gün eşimi arabayla durdurdum iki tane aldı benim için sabahın köründe çimler yeni sulanmış ayakkabısı çamur oldu diye de azcık söylenmiş olabilir 😂
nur0209 Rüyamda bir cikolatalı tatlı görmüştüm ama yiyemiyordum. Uyandim agzima ekler tadı geliyordu, onu aşermiştim 😅
Buseemm Parilti007 ilk gebeligimde gecenin üçünde portakal asermistim deprem sonrasiydi. Ama kesmiyordu ne yesem gecmiyordu portakalli meyve suyu ictim o bile kesmedi marketten gece alip geldi kapaaliydi sabahta parasini odemisti 2 tane yemistim zaten hemen kesildi şaka gbi 😂
Buseemm Parilti007 simdiki gebeligimde surekli gittiğim bi restoranin kuşbaşı kebabini cok asermistim canim istiyordu duramiyordum onun kokusu bile yetti düşünun yani az buçuk doymama sebep oldu o koku bile. 🤤🤤 Neyse ki onu da yiyince kesti gecti o da 😂 şimdi de eşki seyleri cok yiyorum bana misin demiyor. Limonla kanki olduk bakisip gülüsüyorz 😂 ayrilmaz ikili oldum valla ne yesem skiyorum ve bu arada cinsiyet hala belli degil 🥴 sadece tattliyi cok yerdim önceden hamile degilken yani . Krizim tutardi bazen yemezsem kesmezdi ayni asermek gbi. Ama su an hiç gözüm yok tatli gelmis gitmiş umrumda değil 😂
snoopy Ben normalde çok sağlık beslenir, paketli asitli hazır gıdalardan uzak durur ve etiket okuyarak alışveriş yapan biriyim. İlk cipse aşerdim ve paket paket yedim 😁
Papatya632 Parilti007 kızımda Urfalı olarak patlıcan kebabı aşermiştim. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. :) Oğlumda da ilk başlar hep acılı, baharatlı şeyler canım çekti. Beyran, kelle paça , tarhana çorbası :))
Fatmanur12345 Parilti007 yeni hamileyim keşkek aseriyorum öyle böyle değil burada malzemesini bulamadım ailem yollayacak gelsin hemen yapıcam
MorKelebek54 Parilti007 esime limon dograrken burnuma portakal kokusu geldi. allahtan yeni yeni cikmaya baslamksti gittik aldik ama asiri eksi ve sulu degildi 😂
Eslam cLearQueen ilk 3 ay geldim gittim yedim olsun diye olmadi eşim de var bende yok belki bi ihtimal olur dedim oda olmadi 😀
minigim__1 Parilti007 ilk gebeliğim de yazın portakal istemişti canım hamile manavından kardeşim almıştı şimdi daha çok yeniyim aşerme mi bilmiyorum ama canım aşırı beyti istiyor 😅
Lavin___ Parilti007 34. Haftadayım hala daha aşermedim😂 artık inanmamaya başlıyorum bu aşerme muhabbetine😂
Oyleliseyler Kırmızı pancar turşusu aşerdim ama böyle turşucularda satılan ekşili olandan nefessiz yemişim eşim şok olmuştu😂