Gizemx20 Parilti007 6. Haftalık hamileyken haberim yoktu ve ben hiç nar yemem ama nasıl canım nar istemişti rüyamda nar tarlasındaydım o derece ve deli gibi yemiştim bulunca :) annem şüphelenmişti sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi yine nar istiyorum ama bulamıyorum 🥺
yasemin_yasin Parilti007 izmirdeyim Ankara simidi canım istiyor bir sürü yerde yedim ama Ankara’daki gibi değil canım Ankara♥️
Ezginur1989 twinsmom__ yok değil ama erkek hissediyorum yaşadıklarım belirtileri annemin erkek kardeşime hamile olduğu zamanki belirtiler anneannemde dayılarıma hamile iken böyleymiş 😂 hem bunlar hem hislerim birde rüyamda sürekli erkek görüyorum
Ezginur1989 twinsmom__ Annenizle ilgili yazdığınızı okudum Allah acil şifasını versin inşallah bende tek kızım bir annem var teyzem kız kardeşim yok o sebepten hep kızım 2 kızım olsun istedim 😇 Allah size bunu nasip etmiş gerçekten çok şanslısınız Allah herşeyin en iyisini güzelini nasip eder tabiki ama beni ki erkek gibi geliyor hep bana arkadaş olacak hem cins istiyorum ve 2 tane olsunlar destek olması çok güzel oluyor çevremde görüyorum..
twinsmom__ Ezginur1989 teşekkür ederim allah razı olsun🥹 Bende sizin gibi düşünüyordum inşallah kızlarım hayal ettiğim gibi birbirlerine destek olurlar çünkü hiç bu kadar yalnız bu kadar çaresiz hissetmemiştim 2gece için kimseyi bulamadım içime oturdu inanın ki Sizin içinde size hangi evlat hayırlı olacaksa rabbim onu nasip etsin❤️ erkek olursa da tekrar isterseniz 3.bi bebek denersiniz😇
Ezginur1989 twinsmom__ 35 yaşımdayım bakalım hayat ne getirecek ☺️ ilk çocuğum olacak 😇 40 ta doğurmaya sağlığım yeterse ve bu kız değilse bakacağız plan yapmak için erken 😅 amin teşekkür ederim güzel dileklerimiz için. Bende gurbetteyim yalnızım hamilelik zor geçiyor yemek yemeğe bile hakim olmuyor birde çalışıyorum gerçekten gurbet ve yalnızlık zor
twinsmom__ Ezginur1989 affedersiniz ikinci bebiş zannettim🙈 Bende 32yaşındayım ilk hamileliğim (tüp bebek) aramızda pek yaş farkı yok😇 Evet yalnızlık zor gerçekten özellkle dediğiniz gibi gurbette daha zor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın❤️ En azından çalışıyorsunuz çevreniz olur benim eşimden baska arkadaşım yok kafamda kaldırmıyor kimseyi😅
Merve-betul Parilti007 önü o kadar doludyuki tatmak nasip olmadı ama yeşil çatılı biyerfe kebap yemiştik unluymus orası ama çok lezzetliydi bı kazım büfe olmadakta evde bende kendim yapıyorum muzlu süt 🤌🤌
-pnr- Aşermek tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama hamile olduğumu bilmiyordum tabi o zaman vişne reçeline aşermiştim. Tabi daha vişnenin çıkmasına da vardı. Vişne çıkar çıkmaz yaptım hemen 😋 hala daha kahvaltı da kendimi tutmasam kaseyi bitiririm 🙈
Ezginur1989 twinsmom__ amin cümlemizi inşallah 😇 sizin o sebepten 2 tane oldu ne güzel sağlıkla kucaklayın 😇 inanın benimde kaldırmıyor çalışıyorum ama herkes sahte bu devirde kimse kimsenin iyiliğini istemiyor iş arkadaşlığı sadece sizin gibi hiö farkı yok eskidenmiş o dostluklar şimdi çıkar dünyası ve herkes kuyu kazma derdinde ☺️😅
Buglem_38 Parilti007 şeftali aserdim bende kokusu burnuma geldi ağzım sulandı dediğin gibi iç defa şeftali aserdim 😅
Mamacita_1 Parilti007 ben yaz başında yeni yeni erik çıkarken erik aşermiştim zorrla bulmuştuk 10 tanesi 150 ₺ydi hiç unutmam😂😂😂
Drysf_bjk Parilti007 ben ilk bol limonlu nar ekşili ekşili acılı Taze naneli salata, kahvaltıda koca bir tabak yapıp yiyordum 😁 bir müddet sonra zaten bulantı kusma artınca yiyemedim ama şuan yiyorum çok şükür 🤗😁