Sekerkutusu Parilti007 hamile olduğumu bilmiyordum o zaman durduk yere poğaça kokusu gelmişti burnuma. bu arada hamurişi fazla sevmem yemem. Komşuları arayıp pogaca mı yaptığınız diye sormuştum kimse yapmamıştı oysaki. Tabi ertesi günü yedim. Sonrasında çok çok şükür sağlıklı şeyler canım çekti 😂
Merve-betul Parilti007 adana ♥️ ben bı şehir bu kadar güzel olur Ankara’da olsa o kadar boş araziye beton dikerlerdi görünce eşime de demiştim
Merve-betul Parilti007 ben Ankara dayım düğün için gitmiştik birkaç gün kaldık eşimin asker arkadaşlari da ordaydi şu bicibiciyi bı ben sevmedim hitap etmesi bana🤷😂 ama ikna etmeye çalışıyorum Kasım’da gidip sarı greyfurt toplucaz 😂
ykaya18 Et yemeyen biriyim, çağ döner istemiştim, yemiştim ama öyle bir iştah yok ve hamile olduğumu bilmiyordum, test yapınca neden o kadar iştahla yediğimi anlamıştım 🤭
Smyra__ Parilti007 karpuz ama zamanı gelmemişti daha mart falandı sanırım gerçi artık heryerde var zamanı olmasa da ama o gün bulamamıştık yerine kavun yemiştim onun tadınıda unutamıyorum 🫠
1prenses1prensannesi__ Parilti007 ilk haftalarda tatlı oda kan şekerim düdüğü içindi sanırım sonraları erik uçkun var diğer adı dağ muzu diye
Merve-betul Parilti007 önü o kadar doludyuki tatmak nasip olmadı ama yeşil çatılı biyerfe kebap yemiştik unluymus orası ama çok lezzetliydi bı kazım büfe olmadakta evde bende kendim yapıyorum muzlu süt 🤌🤌
Parilti007 bebisibeklerken kendimi çok vizyonsuz hissettim bunu okuyunca, bugün dümdüz siyah zeytin çekti canım😂😂 her şeyi yemek istiyorum resmen ya 🥲
bebisibeklerken Parilti007 sorsan hayatımda 1 kez yemiştim 😂 inanılmaz açlık oluyor bende de önceden dayanırdım şimdi yemeden durulmuyor 🥲🤣🤣
Rojbin1907 Sucuklu yumurta aşermiştim o zmn gebe olduğumu bilmiyordum tabi hemen kalkip yapmistim yediğim gibi bulantim olunca anlamıstim biseyler olduğunu 🩷