Glsmdzn Cnsmrc canım ne zamana kadar kullandın benim de tüp bebek 13 haftalık hamileyim günde üç kez vajinadandı ikiye düşürdüler ne kadar süre daha kullanacağımı söylemediler
elfslckk ceco evet agizdan alinca çok kötü baş dönmesi yapiyor ayni zamanda aşırı uyku istegi geliyor
Candaan elfslckk evet canim ben ilk haftadan itibaren fitil olarak kullandım 12.haftamda doktor biraktırdı onlar çok faydalı geldi çok şükür
Lucky Candaan Gulcag Ben de başından beri kullanıyorum 30. Haftamdayım doğuma kadar da kullanıcam korkuyorum doğduktan sonra atak geçirir miyim diye 🤣 evde bulundiriym bari aonrası için de nolur olmaz 🤣
Hamile26 Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ilk belli olana kadar iğne şeklinde şimdi fitil şeklinde kullanıyorum günde 2 kez düşük tehlikesi için kullanılıyor
elfslckk Gulcag ben kullaniyorumda doktorum bana nasil kullanicagimi soylemedi recetede agizdan yazdigi icin oyle aliyorum bende
Ayselhmrc elfslckk kullanıyorum canım tüp bebek benim progestanı sabah akşam kullanıyorum crınone jel de kullanıyorum düşük riski için
Levelmas Ayselhmrc ben de tüp bebekle hamile kaldım. Belli olana kadar kalcamdan ağrılı ıgneler yedim. Daha sonrasında ise 12 haftaya kadar crinone jel kullanmaya devam ediyorum 🤭
Gulcag Candaan hahahah 😂 aynen ne çektik vallahi şu hamilelik bildiğin aksiyon 😂 ben uzun bir süre ikinciyi düşünmüyorum 😂😂😂😂
Minik_Hanim elfslckk bendé 100 luk ile başladım ağızdan mahvoldum 2 hafta dayanabildim şimdi icten ufak kanama var 200 luk fitil olarak kullanıyorum.. gecmezse iğne verecek doktor😣umarım gecer😔
Gizem34 Minik_Hanim kaç haftalıksın Canım bende kulanıyorum 200 lük 😒Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah
elfslckk Minik_Hanim 100luk ve 200 luk arasindaki fark ne acaba bende 200 mg lik kullaniyorum ama ağızdan aliyorum